Naturlige måter å drepe innendørs anlegg Bugs

March 9

Ikke noe ruin din glede av houseplants som horder av små bugs svirret rundt dem. Hvis tanken på å bruke kjemikalier for å kvitte seg med dem bare gjør at du føler verre, kan du prøve naturlige måter å drepe problemet innendørs anlegg bugs.

Innendørs anlegg Bugs

Innendørs anlegg bugs er vanligvis svært liten. Sopp mygg og Trips er omtrent på størrelse med mygg. De pleier å være forstyrrelser i stedet for ekte farer; de er sjelden alvorlig nok til å drepe en plante og utgjør ingen trussel for deg eller din familie. Synet av dem gjennomgang på plantene dine eller flyr rundt lamper og windows kan være irriterende. Du kan bruke naturlige metoder å drepe bugs og rydde opp infeksjoner i hjemmet ditt.

Spray

Opprette en naturlig feil-drapet spray av hakking opp noen chilipepper. Plass dem, frø og alt, i en glassbolle. Bring to kopper vann til å koke og dumpe det over paprika. Når vannet er avkjølt, hell den i sprayflaske. Vannet er fylt med capsaicin, sammensatte i peppers som gjør leppene brenne. Capsaicin brenner insekter. Spray infundert vannet bugs å drepe dem, og på din innendørs planter å holde insekter unna dem.

Kulturelle endringer

Bruke kulturelle endringer for å drepe innendørs planter. Noen larver trives i fuktige plante jord. Du kan drepe dem av drukning. Fyll en stor bøtte med vann, og fordype hele anlegget potten i vann. La det i fem sekunder, og trekk den ut av vannet. Du kan gjøre din houseplants mindre gjestfrie til Larvene ved å la deres jord tørke ut helt mellom Pottejorden. Disse endringene fungerer best med friske planter som kan håndtere for mye eller for lite vann for en kort tid.

Betraktninger

Unngå sprøyting chilipepper vannet på familiemedlemmer eller kjæledyr; Det kan brenne hvis det blir på noens hud eller i øynene. Hvis du bare har én infested plante, behandle den utendørs for å hindre feil sprer seg til din andre houseplants. Dårlig infested planter kanskje ikke salvageable; anlegget og all sin jord bør forkastes. Unngå å bringe plante feil i ditt hjem ved å undersøke alle nye houseplants nøye, og aldri gjenbruke gamle potting jord.