Når skal plante en giftkjeks tre?

September 8

Hemlock er en eviggrønne trær av slekten Tsuga. Western, østlige og kanadiske hemlock er alle nordamerikanske innfødte og viktig trelast trær. Begrepet "Tsuga" er en blanding av japansk ord for "treet" og "mor." Selv om disse høye evergreens lukter poison hemlock anlegget, kjent som kilde til giften som drepte Sokrates - det er ingen sammenheng.

Identifikasjon

Østlige hemlock (Tsuga canadensis) er en høy, sakte voksende eviggrønne som kan leve opp til 800 år. Denne kjempen - stigende 175 føtter gunstige steder - vokser i kjølig, fuktig klima. Vestlige hemlock (Tsuga heterophylla) vokser nær kysten, tjene sitt kallenavn "Pacific" hemlock. Det overstiger også ofte 100 fot i høyde, med en rett bagasjerommet og litt ned-skrånende grener. Alle vanligvis er eviggrønne, som betyr at gartnere ikke ser for å blad-fall signalet planting tid.

Klargjøre for Planting

Hemlock trær er bartrær, som har et rykte for å være vanskelig å transplantasjon. Du kan unngå mange problemer ved å forberede en passende planting siden godt før tidlig fall planting tid. Velg et område med godt drenert, fruktbar jord som får vanlig solen. Barnehager tilbyr vanligvis i containere eller rot baller med masse jord rundt røttene, så grave planting hullet stor nok til hele roten presentasjonen.

Planting tid

Fall planting datoer for løvtrær, er kjører inn i November, for sent for evergreens som hemlock. Siden vanligvis ikke gå sovende, finnes det ingen fordel for sent planting. I stedet plante vanligvis når heten sommeren gått men jord temperaturen er opphøyet til 60 til 70 grader Fahrenheit. I de fleste steder betyr dette midten av August-September. Din hemlock har tid å etablere sine røtter før den første vinter fryser kommer.

Alternativ Planting datoer

For de som savner fall fristen, plante din hemlock våren. I høst, presse planting datoen for hemlock nærmere å varme været enn for løvtrær. Mange gartnere favorisere våren planting fordi sesongen er uunngåelig fulgt av mildere vær, mens vinteren noen ganger kommer raskere og hardere enn forventet. Uansett hvilken sesong du velger, husk å vanne din unge hemlock regelmessig i løpet av første år etter planting.