Når frukt Bud ormen Spray på furutrær

April 25

Beskyttelse mot skadelige insekter skadedyr er like viktig når voksende trær som når voksende planter. Mange arter og insekter kan forårsake omfattende skader dyrket trærne; mange er selv i stand til å drepe trær helt. Case in point: furu budworms, en gruppe av skade insekt skadedyr som kan føre til omfattende skader furutrær. Hvis du velger å bruke insektmidler som del av en integrert pest kontrollprogram, er timing spray programmene nøkkelen til å beskytte helsen til din pines samtidig fjerner budworm infestations.

Plantevernmidler programmer

Vite når å spray et furutre med budworm insektmidler starter med å velge den riktige insektmiddel. En bakteriell insektmiddel kalles Bacillus thuringiensis underarter kurstaki (Btk) og tebufenozide er to vanlige insektmiddel formuleringer anbefales for furu budworm kontroll. Det er trolig andre insektmidler i ditt område som kan brukes på budworms.

Spray Timing

Tidspunktet for spray behandlinger er alltid viktig for tre skadedyrbekjempelse, men er enda mer kritisk betydning når det gjelder furu budworm. Foliar insektmiddel spray bør være tidsbestemt til å sammenfalle med dannelsen av nye barnåler og forlengelse av skudd. Furu budworm larver fôring under denne delen av vekstsesongen, så de er mer sannsynlig å innta den dødelige insektmiddel kjemiske. Spray behandlinger bør alltid gjøres i strengt samsvar med timing anbefalinger på insektmiddel selv.

Andre kontrolltiltak

Som vanligvis er tilfellet med tre skadedyr, er insektmiddel behandlinger for furu budworms bare effektiv når kombinert med andre kontrolltiltak. Beskytte din pines fra ekstrem varme eller ekstrem kulde gjør dem mindre utsatt for angrep fra budworms. Bevare budworm rovdyr og parasitter og noen insekter er en annen viktig kontroll mål. Unngå bruk av bredt spekter insektmidler som kan begrense bestander av rovdyr som holder budworm bestander under kontroll.

Andre hensyn

Skaden som furu budworms kan påføre bør ikke undervurderes, særlig når angrep forekommer i kommersielle furu står der de kan forårsake økonomisk og kosmetisk skade. Vanligvis, skjønt, budworms anses ikke å være tre mordere, og med mindre din furu er allerede i en svært dårlig tilstand av helse før infestation, furu vil vokse uansett skade budworms påføre.