Når er en kastanje moden?

February 7

Kastanjer er også referert til som kastanjer og kommer i orientalsk og amerikanske varianter. Opprinnelig fra Middelhavet kystområdene, treet har vært i dyrking i over 2000 år for både sin frukt og sitt tømmer. Dyrking av amerikanske kastanje trær er imidlertid begrenset til regioner gratis dødelige kastanje blight sykdommen. Modenhet av kastanjer angis av deres faller naturlig fra treet.

Modenhet indikator

Frukten av et kastanjetre ikke modnes alle samtidig. I stedet modner den over en periode på 10 til 30 dager fra slutten av August. Hvis været ikke er optimal for vekst, kan denne perioden utvide til fem uker. Som nøtter modne, faller de fra treet. De bør ikke fjernes manuelt fra treet som andre nøtter. Ifølge UCLA forlengelse office oppnår frukt over 50 prosent av sin samlede vekten i de siste to ukene før den faller. Den deler også sin Bürs før naturlig faller. Aldri riste treet å fjerne nøtter som dette fører til tap av umodne nøtter.

Mutter samling

Siden kastanjer er fullt ut modne når de faller, samle dem umiddelbart. Inspisere falne nøtter annenhver dag for de som har delt skrog eller også. La nøtter med uåpnet skrog som disse er vanligvis ubrukelig. Spre en tung presenning under treet og bruke tykk skinnhansker for å beskytte mot de spiny også.

Skille nøtter

Kastanjer er svært utsatt for mold hvis de ikke er skilt umiddelbart fra skrog rett etter innhøsting. Enten bruke tunge hansker for å fjerne skrog eller gå på nøtter å nøtter pop ut. Det er mulig for også å motstå separasjon fra nøtter. I slike tilfeller kan du la disse nøtter for et par dager på 55 til 65 grader F før du prøver å skille dem igjen.

Lagring

Med mindre kastanjer er å bli kokt i et par dager til harvest, Clemson samarbeidende forlengelse anbefaler tørke dem riktig. Opprette et brett med 1/2 tommers mesh hardware klut og spre nøtter i en enkel eller double layer. La nøtter lufttørke i flere dager å fjerne fuktighet og hindre mugg. Nøtter som er ment for fersk er best tørket for å fjerne snerpende smaken av rå nøtter. Lagre kastanjer i kjøleskapet i lukkede beholdere for opptil flere måneder og år i fryseren.