Når eikenøtter faller av eiketrær?

August 31

Når eikenøtter faller av eiketrær?

Det er en historie rett ut av et eventyr: en liten, golden ball som forvandles til et majestetisk tre når du gjør den høyre abracadabra. Eikenøtter, frukten av eik (Quercus spp.), er ikke noe kort av magiske, og høste dem høsten lar deg vokse din egen skog gratis i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene 4 til 9.

Pakking eikenøtter

Eikenøtter er liten frukt for slike store trær, men eik pakke sine Pod full av alt de trenger å spire og vokse inn seedlings. Fordi eikenøtter faller og spire i høst, må frøene angi sin egen energi for rot vekst i stedet for å stole på Sol-baserte fotosyntese. En eikenøtt inneholder en høy andel av karbohydrater å holde ny frøplante kommer til våren.

Samle eikenøtter

De fleste eikenøtter modne på sensommeren og begynne å falle fra trærne i September eller oktober, bestemte slipp perioden varierer blant arter. Hvis du vil høste eikenøtter for plante nye trær, deretter samle perfekt nøtter trær snarere enn raking opp de på bakken, eksperter på California Oak Foundation anbefaler. Falne nøtter kan være tørket ut eller skadet. Velg når eikenøtter endres bare fra grønt til brun.