Når du skal beskjære Eucalyptus trær

March 4

Når du skal beskjære Eucalyptus trær

Innfødt å Australia, eucalyptus trær kan danne imponerende gigantene eller utføre som elegant bakgård busker. Eldre størrelsen på eukalyptustrær varierer etter type; sølv gum-eucalyptus kan nå en høyde på 50 fot, men kan dyrkes i busk skjemaet på 6 til 8 fot høy. Men du vil beskjære anlegget, er det bare en passende periode for trimmer.

Tidsramme

Du kan beskjære din eukalyptustrær på senvinteren eller tidlig på våren når trærne er i sin sovende scenen. Nøyaktig tidsrammen varierer fra lokasjonen. Før treet fortsetter spring vekst vil være fin for beskjæring.

Tips

Siden eucalyptus trær kan bli veldig høy, er det enkleste tidspunktet å beskjære dem når trærne er ung og du kan nå alle grenene lett. På dette tidspunktet, kan du bruke en rekke beskjæring teknikker utformet for å holde treet overkommelig for hager, eller du kan beskjære minimal for å la det eukalyptus nå maksimal høyde hvis du har et stort nok landskap å imøtekomme treet. Når trærne blir for høy til å beskjære, trenger du profesjonell hjelp.

Standard beskjæring

Utføre denne teknikken for unge ønsker du et stort tre. Identifisere sentral eller hovedavdeling trestamme og klipp av avleggere på bunnen en tredjedel av denne grenen. Kutte skuddene på den neste tredje i halv, forlater korte skudd, og la skyter på den øverste tredjedelen av sentrale leder å vokse, med mindre de er syke eller skadet. Neste år, klippe av skuddene på den midtre tredjedelen som du skjære tilbake året før, siden de er nå på den nederste delen av sentrale leder. Igjen halvert den midterste skudd og la de seg alene. Gjenta dette årlig for å trene din tree har en sterk gren struktur og mager bagasjerommet.

Kontroll teknikker

Coppicing og pollarding gir deg kontroll over treets størrelse. Coppice, at treet vokser hele sesongen, og kuttet alle stammer ned til en høyde på 2 til 3 inches våren, gir deg en busk i stedet for et tre. Pollard eukalyptus, la det hovedavdeling trestamme alene og kuttet alle grenene til nupper kommer av det hovedavdeling trestamme. Gjenta valgte teknikken årlig i sovende sesongen å opprettholde din tree.