Når å befrukte hasselnøtt trær

January 18

Hasselnøtter brukes for både salte og søte retter. Deres popularitet har mange hasselnøtt trær sted på deres eiendom. Opprettholde helsen til disse trærne kan sikre en rik avling. Som for mange planter er bruke gjødsel judiciously avgjørende for velferden til hasselnøtt treet.

Å befrukte

Gjødsel er ikke nødvendigvis plante mat. Det er en blanding av næringsstoffer som hjelper anlegget for å utføre sine daglige oppgaver med mindre stress. Sentralstimulerende midler i gjødsel absorberes gjennom anlegget røtter, og deretter fordelt over hele anlegget. For at næringsstoffene å bli absorbert jevnt, er det viktig å spre gjødsel over hele roten sonen området. Dette området går vanligvis to til tre ganger bredden av greinene. Et tynt lag av gjødsel bør være på toppen av jord eller mulch og deretter vannet lett. For mye gjødsel kan brenne røttene, så feile på siden av med mindre hvis du ikke er sikker om antall gjødsel treet må...

Når å befrukte

Hasselnøtt trær kan produsere flertallet av næringsstoffene de trenger på egenhånd. Det er antydet at disse trærne ikke befruktes før etter at de første to voksende sesongene har bestått. (Et typisk tre vil vokse ca 18 til 30 inches per år.) Når disse trærne er stort nok til å trenge ekstra næring, skal de befruktes våren.

Det er to felles tilnærminger til gjødsling hasselnøtt trær. Noen eksperter sier at en langsom løslate 10-10-10 gjødsel brukes en gang i året, i mars, etter aktive treet vekst har begynt. Dette kan stimulere sunn vekst hele sommeren.

Andre sier at befruktning skal deles i to faser: første i mars, og så igjen i juni. Dette er ment for å gjøre mer nitrogen (det viktigste næringsstoffet behøvde for hasselnøtt trær) gå til røttene og hele stammen for lagring gjennom sovende perioden.

Uansett hvilken metode velger du for din tree, gjødsling bør aldri gjøres etter juli. Dette kan stimulere treet vekst for sent i sesongen og skade når vinteren kommer.