Næringsstoffer for ananas planter

August 10

Næringsstoffer for ananas planter

Ananas (Ananas comosus) planter kan ta opptil 36 måneder å produsere moden frukt, når dyrket i tropiske og subtropiske klima. Plantene vokser godt plantet i bakken eller i containere. For den beste vekst og frukt produksjon, vokse ananas i en solrik beliggenhet med godt drenert jord. For å holde plantene produsere høy i et hjem eller kommersiell hage, legge gjødsel som inneholder spesifikke næringsstoffer for å holde ananas planter sunn. Disse næringsstoffene vil gi planter med alt de trenger å produsere store blader og frukt.

Jern

Jern er et essensielt næringsstoff for ananas planter. Jern er spesielt nødvendig hvis magnesium innholdet i jord er for høy. Én prosent av gjødslende løsningen bør inneholde jern. Anvendelser av jern bør brukes på bladene av ananas anlegget hver åtte til ti uker. Hvis det er ingen jern i gjødsel, enn en 1 prosent løsning av jern bør sulfate sprayes over bladene i stedet.

Magnesium

Magnesium er en annen viktig næringsstoff for ananas vekst. Gjødsel blandingen bør inneholde 4 til 6 prosent magnesium for best resultat. Det er lett å få magnesium innholdet i jorden for høyt, så det er viktig å overvåke magnesium innhold i jord før hver gjødsling med en jord test kit. Magnesium befruktning kreves alle åtte uker.

Svovel

Svovel er nødvendig hvis pH i jordsmonnet er for høy. Den ideelle jord pH for ananas vekst er mellom 4.5 og 6.5. Holde jord pH på dette nivået ved å legge svovel til jorden når det er nødvendig. Et lite dryss over matjord er én eller to ganger i året vanligvis nok til å holde pH lav nok til å støtte sunn ananas vekst.

Nitrogen

Nitrogen er et essensielt næringsstoff nesten hver plante & rsquo; s vekst. Ananas er ikke noe unntak. Gjødsel som inneholder 6 til 10 prosent nitrogen er viktig for sunn ananas vekst. En nitrogen inneholder gjødsel bør brukes alle åtte uker for best resultat. Langsom løslate formler er best.

Fosforsyre

Fosforsyre er en annen viktig næringsstoff som ananas trenger for sunn vekst. En høy fosforsyre innhold er nødvendig. Seks til 10 prosent er ideell for frisk ananas vekst. Bruke gjødsel alle åtte uker. Mange gjødsel bland ingrediensene sammen som kan eliminere behovet for flere fertilizations.

Potash

Seks til 10 prosent potash er også viktig for sunn ananas vekst. 10-10-10 gjødsel gir alle de mest essensielle næringsstoffene for ananas vekst. Gjødsel anvendt hver åtte til ti uker vil produsere friske, fruktbærende planter.