Murstein & Patio rengjøringsmidler

July 4

Murstein & Patio rengjøringsmidler

Murstein og patio brukes ofte i utendørs landskapsarbeid. Over tid vil kan disse materialene lide av flere typer slitasje. Normal flekker er tilknyttet slitasje, regn, og skitt eller olje som kan samle på overflaten av terrassen. Andre flekker er forårsaket av spredning av mold, som kan være vanskeligere å fjerne. Mange murstein og patio steiner er også plaget av økende moss problemer. Hvis brikkene dine murstein eller terrasse har disse problemene, nøye velge en rengjøringsmetode som ikke skader stein.

Klor

Klor er en av de enklere patio rengjøringsmidler. Det kan drepe mold og moss og hjelpe du fjerner mange ulike typer flekker. Bruk bare en veldig lett løsning av klor, 10 prosent eller mindre. Bruk en sterk svamp eller stiv pensel til å skrubbe blandingen i steinene, og vask alle klor med rent vann. Beskytt deg mot klor ved å bruke briller og hansker, og hvis du har mørke stein eller tegl, teste en liten flekk flere dager før du rengjør om klor har noen varig effekt.

Syrer

Syrer er en annen vanlig type patio renere. Mest profesjonelle rengjøringsmidler bruke noen form for syre, og du kan lage din egen løsning med eddik. Syrer ha lignende fordeler til klor og kan lett brekke en rekke flekker mens drepe muggsopp og mose. Faren er i effekt på steinen i seg selv. Syrer kan etch og ha gjennom mange typer pavers og murstein. Også teste et lite område først.

Trykk skiver

En av de mest effektive rengjøringsmidler for patio er enkle vann. Hvis du har en høytrykksvasker, kan du bruke den til spray ut mye av smuss, mose og mold som er knyttet til murverk eller patio. Alltid sette høytrykksvaskeren på en svært lav innstilling og starte ved sprøyting lett. Murstein og lignende materialer er myk nok å bli brutt og sprakk av en sterk høytrykksvasker.

Tetningsmidler

Tetningsmasse er ikke en ekte renere, er de en svært viktig tillegg til renseprosessen. Når du er ferdig med rengjøring og patio er tørre, bruke en tetningsmiddel til stein for å gjøre det vanntett og hindre retur av mose eller mold problemer.