Motion Sensor Lantern montering installasjon

July 13

Bevegelsessensor lys bruker et deteksjon system som automatisk sender et signal til lyset når et objekt krysser banen til sensoren. De fleste sensorer bruke infrarød systemer som oppdager pulser av infrarødt lys som avgis av lever saker eller sonic systemer som sende og hente subsonisk signaler. Installere disse typer lys er lik installere normalt utendørs lys, bortsett fra du også må du riktig posisjon sensoren.

Installasjon grunnleggende

Først, sjekk at du har alle verktøyene du trenger. Nyeste bevegelse-oppdagende lanterner kommer med bare minimal installasjonsarbeid kreves, så vil du sannsynligvis bare trenger en skrutrekker og noen caulk, og kanskje noen wire strippere eller tang også. Dette forutsetter at du har elektriske ledninger klar utenfor på veggene i huset for å koble lykten til. Hvis du installerer den i forrige lys, dette er sant, men hvis du setter den sted nye, må en drill og andre verktøy for nødvendig elektrisk arbeid. Sørg alltid for at kretsen du arbeider med er slått av via boksen breaker til du er ferdig.

Når plassere sensoren, holde inne sinn som oppdages til siden bevegelse beste og at det kan være lurt. Hvis du mål sensorfelt busker eller trær, er det sannsynlig å være slått av motion forårsaket av vinden. Mål for en del av bakken foran sensoren i stedet, og eksperimenter med det synes å være en gjennomførbar avstand. Prøve å unngå alle objekter som opplever rask varme endringer, for eksempel oppvarming vents hvis din er en infrarød enhet. Tre 6 fot over bakken er den vanligste høyden for plasseringen av sensoren.

Installasjonsprosessen

Lykten leveres med en base del å feste i veggen der du er posisjonering lampen, men dette bør vente til etter at du har ledningene riktig koblet. Det bør være tre ledningen tilkoblinger som du trenger å gjøre - en svart wire, en hvit ledning og en. Bakken ledningene er ofte koblet til jordskrue eller tverrsnitt i stedet for hverandre, men ikke alltid, så har din instruksjoner i nærheten å være sikker. De hvite og svarte delene bør være vridd sammen, hvite til hvit og sort til sort. Ofte er wire nøtter inkludert for å sikre tilkoblinger, men selv så, brytes koblingene i elektriske tape mer fullt beskytte dem. Når lampen er skrudd på, kan det justeres sensoren eksternt.