Morsom aktivitet ideer for undervisning barn hjem sikkerhet

March 25

Morsom aktivitet ideer for undervisning barn hjem sikkerhet

Utilsiktet hjem skade dødsfall utgjorde 20.000 fra 1992 til 1999 og hjem skader førte til et gjennomsnitt på nesten 21 millioner besøk hvert år til helsesentre fra 1996 til 2000, ifølge hjem sikkerhet rådet. Barn er spesielt utsatt for skader i hjemmet fra brann, choking, forgiftning, skytevåpen og faller. Barna kan beskytte seg ved å lære om og bruke hjem sikkerhet praksis. Morsomme spill og aktiviteter er ideelle for å lære barna om et alvorlig tema gjennom en stress-fri metode.

Online interaktive aktiviteter

Nettbaserte aktiviteter at barna å peke og klikke gir en morsom, uavhengig og interaktiv måte å lære. Et godt eksempel er FireSafety for barn nettsted, som har tegnefilm videoer for å hjelpe barn lære om brannsikkerhet, brann alarmer og flykte fra brann. Etter å ha sett hver video, barna ta online quiz og få umiddelbar tilbakemelding, som applaus og jubel for riktige svar. CodeRedRover er et nettsted for barn å spille online spill og dataoverføre aktivitet ark.

Aktivitet og Coloring bøker

Fargeleggings- og bøker er morsomme måter for yngre barn å lære hjem sikkerhet. Hjem sikkerhet rådet gir en nedlastbar 8-siders hefte, "The Great sikkerhet Adventure," som lar barna å være sikkerhet rangers. Heftet inneholder sjekklister, ordet labyrinter, innendørs og utendørs aktiviteter og mange andre aktiviteter som barna kan fullføre uavhengig eller i grupper. CodeRedRover har også et nedlastbart aktivitet hefte og flykte plan. Foreldre kan tilpasse utskrivbar aktivitet ark ved å legge sine barns navn, legge til utformingen av sine hjem og inkludert aktiviteter basert på barnets vanlig dag.

Kortspill

Et kortspill med kartotekkort kan lære hjem sikkerhet. På kortene bør være bilder av husholdningsartikler, apparater og sikkerhet farer som elektriske plugger, elementer på trappen og varme drikker. Spillet kan bruke regler som ligner på et spill klapse Jack, som krever spillere å plassere kort med forsiden opp på bordet og slapping kortet når en jack avsløres. I sikkerhet kortspillet, barn klapse kortet når sikkerhet brudd eller faresonen vises.

Sikkerhet detektiver

Barn med sikkerhet sjekklister kan undersøke sine egne hjem. Barn kontroller opphold borte soner og sikre soner. Foreldre kan tilpasse sjekklisten for å matche barnets hjem og bruk tegninger for ord for yngre barn. Utenfor bør barna tenke på trær, bassenger og andre utendørs hjem sikkerhet farer. For yngre barn gjøre hjelm og merke denne aktiviteten mer moro.