Mold & mugg fjerning teknikker

October 4

Mold & mugg fjerning teknikker

Mold og mugg er funguses som vokser i områder hvor det er fuktighet og nok næringsstoffer for dem å overleve på. Mold og mugg sporer spise organisk materiale, og de kan ikke finne noen bomull, tre eller andre plantemateriale å spise, de ender opp å spise støv og smusspartikler. Derfor kan mold og mugg vokse på nesten alle overflater av ditt hjem. Hvis du lar det vokse, vil det til slutt forfalle møbler, tekstiler, tepper og andre hjem materialer. Forhindre dette ved å fjerne den så snart som mulig.

Våt før du skrubbe

Mold og mugg sporene er mikroskopiske. Når de vokser og reprodusere sammen, vil de til slutt danne synlig vekst. Disse sporer transport seg gjennom luftstrømmer i ditt hjem. Dermed, hvis du skrubbe mold eller mugg vekst med en tørr børste, det vil bare presse spores i luften hvor de vil spre seg til andre områder av ditt hjem. Forhindre dette ved å fukte de mold og mugg sporene før du skrubbe dem.

Soaking Spores

Mold og mugg sporer har en sterk hold på uansett underlag de begynner å vokse på. Du kan bryte sikkerhetsobligasjoner ved scrubbing veksten, men du kan svekke den først ved å la rengjøringsmiddel suge på overflaten og inn i mold og mugg sporer i 10 til 15 minutter, noe som vil redusere tiden du bruker skrubbing veksten av.

Tetting området

Siden mold og mugg sporer transport i luften lett, må ta flere forholdsregler for å sikre at spores ikke gå inn i andre områder av ditt hjem. Lukk alle dører i rom og ting håndklær under døren. Åpen Vinduer å ventilere området. Kaste bort rengjøring verktøy, brukte papirhåndklær og kluter å hindre spores fra uttørking og flyter rundt hjemmet ditt. Seal søppel poser for å sikre at de ikke sprer fra søppel.

Forholdsregler

Alltid ta forholdsregler når rengjøring mugg sporer for å beskytte deg mot potensielt giftig rengjøringsmiddel samt mold sporene. Visse typer muggsoppsporer kan være giftig hvis de får i lungene, så ha en respirator eller en støvmaske når rengjøring mold og mugg. Noen typer mold killer har sterke kjemikalier i dem som kan irritere huden og øynene, så bruk beskyttelsesbriller og hansker når du arbeider med den.