Miniatyr strømbryter opplæringen

October 2

Begrepet "miniatyr effektbryter" refererer til alle overbelastningsbryteren brukes i elektriske paneler i boliger eller lette kommersielle virksomheter. Som alle effektbrytere regulerer miniatyr kretsbrytere amp flyten gjennom en bestemt krets; de bare gjør det mindre enn industrielle kretsbrytere. Huseiere må forstå riktig krets identifikasjon og feilsøking teknikker for å sikre riktig bruk av miniatyr kretsbrytere som en sikring.

Breaker vurdering

Se på håndtakene til din kretsbrytere å finne noen. Det er ratifisere av miniatyr overbelastningsbryteren i ampere. Hver breaker på en elektrisk panel vises dette nummeret. Dette tallet angir hvor mye ampere det kan flyte gjennom kretsen uten tripping breaker. Referere til denne informasjonen når beslutninger om å plassere elektriske apparater i enkelte rom.

Identifisere kretsbrytere

Se på elektriske panelet å se hvis miniatyr kretsbrytere er merket. De vil normalt merkes med navnet på rommet som de kontrollerer strøm til. Hvis etikettene ikke finnes, vil du merke kretser selv, som det er viktig referansemateriale. Merk at enkelte kretser kan kontrollere flere rom.

Pass på at noen elektriske apparatet, som en lav-wattstyrke lyspære, kjører fra hver kontakt i huset. Gå til elektriske panelet og bytte en miniatyr strømbryter til "off" posisjon. Gå gjennom huset og Merk hvilke rom eller rom har mistet makt. Gå tilbake til elektriske panelet og tilbake som strømbryter til "på" posisjon. Etiketten som strømbryter ved å plassere et klistremerke ved siden breaker og skrive rommet at makt til å styre med en Sharpie markør. Gjenta denne prosessen for hver breaker.

Krets overbelastning

Distribuere et rom elektriske apparater hvis miniatyr overbelastningsbryteren kontrollere at rommet blir utløst. "Tripping" en strømbryter betyr at du prøver å slå mange apparater gjennom en bestemt krets, krever breaker å gjøre jobben sin i kutte av strømmen går gjennom denne kretsen.

Hvis du skal foreta en renoveringsprosjekt, og du er usikker på om en krets kan håndtere alle planlagte ekstra utstyr, gjøre litt lekser å finne ut. Vis de elektriske apparatene du har tenkt på å holde i rommet når remodeling. Finn ut amp rangeringer for disse apparater. Hvis den eneste kraften rangeringer vises i watt, konverterer watt til amps ved watt vurdering av 110. Når du legger opp amp rangeringer, vil du kunne referanse breaker rangeringer vises på elektriske panelet å finne ut om strømbryteren miniatyr kan støtte forventede amp lasten. Hold forventet amp belastningen for alle rom på 75 prosent av breaker vurdering.

Diagnostisere kortslutninger

Ledningene fra en elektrisk panel kan bli kort kretsløpet hvis en gjeldende-bærer wire kommer i kontakt med en annen gjeldende-bærer wire, eller hvis ledningene skadet i uansett. En miniatyr strømbryter som fortsetter å reise selv etter flytte elektriske apparater fra rommet er en indikasjon på en kortslutning.

Koble alle apparater fra elektriske stikkontakter i rommet som kan inneholde en kortslutning. Gå til elektriske panelet og vende overbelastningsbryteren til "på" posisjon. Hvis overbelastningsbryteren miniatyr fortsetter å reise til "off" posisjon, bør ledningene fra elektriske panelet til rommet undersøkes av en elektriker. Se gjennom hjemmet ditt forsikringsselskap for elektriske reparasjonsdekning; enkelte policyer dekke dette, og forsikring kan reduserer kostnader som du vil pådra seg.