Min toalett holder lage et hvesende

August 7

Toalettet er en av de mest vitale enhetene i hjemmet. Det er også en du kan ta for gitt før det begynner å lage morsomme lyder. En av disse lydene er en irriterende susing som kan holde deg våken i de små timene på morgenen. Denne susing er lyden av vann påfylling toalett tank og alltid skjer når du flush, men langvarig eller intermitterende fresende kan være et resultat av en feil flapper eller en dårlig fylle ventil.

Grunnleggende toalett mekanikk

Det er først nødvendig for å forstå hvordan et toalett fungerer før du prøver å finne årsaken til den fresende støyen. Toalettet fyller og spyler fylle ventil og flapper. Fyll ventilen er vanligvis til venstre på din toalett tank reservoaret og ser ut som et rør koblet til en svart floater. Fyller det tanken med vann til plattformen når et visst nivå og stopper. Flapper er en gummipropp nederst på din reservoaret. Flapper løfter opp som en falldør når du trykker på toalettet håndtaket, flushing ut vannet.

Ødelagt Flapper

Flapper er vanligvis laget av gummi som tendens til å forringes over tid. Du kan se den begynner å sprekk eller splittet langs kantene, som kan hindre den fra å lage en vanntett forsegling rundt ventilen på bunnen av tanken. Vann vil kontinuerlig sive inn i toalettskålen når dette skjer, selv når du ikke har tømt den, og fyll ventilen vil kontinuerlig erstatte tapt vannet for å holde opp, noe som fører til den konstante fresende.

Ødelagt fylle ventil

Fyll ventilen kan være ødelagt eller dårlig. Plattformen egentlig vender en bryter i ventilens tube, som tillater vannet å strømme inn toalett tank når den faller under et visst nivå. Du kan vanligvis se vannlinjen på indre av toalett tank, der veggene kraftig slå fra mørke til lys. Ventilen kan være ødelagt, tett, eller trenger justering, som fører til mer vann flyter i selv når det ikke trenger å være. Dette er det som skaper det hvesende lyd.

Diagnose

Selvfølgelig må du finne ut hvilket element som forårsaker problemet før du vurderer erstatning. La tanken å fylle med vann, og slå av vanntilførselen ved nå bak toalettet og slå av vannet ventilen. Undersøke tankens vannstanden hjem noen timer senere. Du har en brukket flapper hvis det er betydelig lavere enn før eller har drenert helt. En ødelagt fylle ventil kan diagnostiseres ved å observere overflyt røret, som stikker ut vertikalt noen inches over vannlinjen og fanger overfylte vann før det kan renne ut av tanken. Hvis vannet strømmer stadig inn dette røret, må du erstatte fylle ventil.