Min toalett er ikke Flushing og er ikke tett

August 15

Min toalett er ikke Flushing og er ikke tett

Trykker ned et toalett håndtak møtt bare av stillhet er en tom følelse. Hvis du har kontrollert bollen og du er sikker på at toalettet ikke tett, men det fortsatt har en problem rødme, må du ta en titt på noen av maskinvare inne akvariet. Når du har identifisert problemet, er løsningen ganske enkelt å implementere.

Toalettspylinger

Når du trykker ned håndtaket på et toalett, begynner det en rekke prosesser. Håndtaket løfter opp en stang inne akvariet. Koblet til stangen er en kjede. Kjeden, igjen, løfter opp flapper i bunnen av tanken. Når flapper er åpen, løper vannet innsiden i bollen. Dupp inne akvariet senker som tank tomgodset, som utløser fylle ventil for å fylle toalett tank er klart for en ny syklus.

Toalett kjede

En grunn til hvorfor et toalett ikke kan være spyle skyldes en ødelagt eller frakoblet kjede. Fjern toalett tank lokket og sett det til side. Du burde se en kjede fra toalett tank håndtak stangen ned å koble med flapper. Hvis ikke bør kjeden kobles håndtak stangen eller flapper. Kontroller at toalettet kjeden ikke er sammenfiltret, som kan også føre til toalettet ikke til skyll.

Fast flyt

En tank som ikke fyller riktig flush ikke. En grunn for en ikke-rødme tank kan være en fast flyt. Det finnes to hovedtyper av flyter: en ball flyte og en integrert flyt. Ball flyter finnes på eldre toaletter. Dette er forbundet med en lang stang å fylle ventil. En integrert flyt passer rundt fylle ventil i en smultring-type-figur. Uansett forsiktig ta tak flottøren og heve den opp og ned flere ganger for å se om det kan bli unstuck.

Dårlig fylle ventil

Problemet i et toalett som ikke flush kunne også fylle ventil. Fyll ventilen er koblet i den ene enden til vanntilførselen til huset. Vannet strømmer inn fylle ventil og ut i toalettet tank. Mest moderne fyll ventiler har antisiphon ventiler innlemmet i dem for å hindre vannet strømmer ut av tanken og i kommunale vannforsyning. Den enkleste måten å fikse en dårlig fylle ventil er bare å erstatte det, som disse delene ikke er dyrt, og du kan være å bryte lokal VVS-koder hvis du prøver å reparere en antisiphon fylle ventil.