Min Kohler Baderom Sink lekkasjer når vannet er aktivert

July 3

Min Kohler Baderom Sink lekkasjer når vannet er aktivert

Kohler er et produksjonsselskap i 1873 og i dag er kjent for sine VVS-produkter. Selskapet tilbyr et bredt spekter av vasken stiler, som kan utvikle lekkasjer over tid. Det finnes en rekke grunner bak lekkasjer. Den spesifikke årsaken og plasseringen må bestemmes før du begynner reparasjoner, problemer som vil variere. De fleste reparasjoner krever grunnleggende verktøy og noen avløp kunnskap.

Forberedelse

Forberedelser er nøkkelen til vellykket reparasjon en Kohler tappekran uansett hvor lekkasjen er plassert. Først må vannet stenges av fra ventilen under vasken. Dette vil stenge røret under reparasjonen. Dekke eller lukke oppvaskkum avløp for å unngå å miste små deler og dekke skiftenøkkelstangen med duct tape for å unngå riper kampen. Det er viktig å fastslå hvilken tappekran er installert - komprimering, kassett, keramiske disk eller ballen - for reparasjonen fullføres på riktig måte.

Komprimering kraner

Komprimering faucets arbeide med en komprimering stilk - en spesialisert type skrue og skive - som presser mot en ventil plass. Denne stilen er blant mest mye brukt i både eldre og nyere hjem. Det er anerkjent av håndtakene dobbel, én for varmt vann og én for kald og tendens til å være den minst kostbare stilen på markedet. Dens billig produksjon gjør det blant mest utsatt for lekker på grunn av slitasje. Reparasjonsprosessen krever fjerne flere lag, inkludert håndtaket og pakking mutter, deretter fjerne og erstatte setet vaskemaskinen. Alle skiver må være belagt med rørleggers fett å hindre skade når kranene er slått på og av.

Ballen stil kraner

En ball stil kranen har bare ett håndtak som kontrollerer både varmt og kaldt vann. Denne stilen har en metall pinne som sitter på toppen av en ball. Denne ballen ordningen sitter på toppen av skiver og kilder. Siden denne stilen av vasken har mange deler, er det noen ganger vanskelig å finne kilden til en lekkasje. Mest tidsbesparende alternativet er å kjøpe en erstatning kit som inneholder alle nye brikker og spesialisert verktøyet kreves for reparasjon. Dyrere alternativet er å erstatte hele kampen, en prosess som krever bruk av en basin skiftenøkkel.

Patronen kraner

En patron style tappekran er en annen single håndtak enhet, men med en litt annen oppsett. Når kassetten i disse vasker begynner å bære, er en lekkasje ofte resultatet. For å få til patron, må dekorative håndtak hetten fjernes. Eventuelt fjerne beholde utklippet er å sikre kassetten på plass, bruker needlenose tang. Trekk kassetten rett opp og fjerne den. Erstatt alle skiver og belegge seg med rørleggers fett. Erstatte den gamle patronen med en ny og Monter kranen. Kassetter kommer i forskjellige lengder og størrelser; bare kampen den nye patronen målinger av gamle enheten for riktig passform.