Min GE varmt vann varmeapparatet lekkasjer fra press verdien

April 2

Ingenting vil vekke deg raskere på en frysing vinteren morgen enn å høre en eksplosjon fra kjelleren. Hvis din GE varmt vann varmeapparatet lekkasjer fra trykket ventilen og du ignorerer problemet, kan varmtvannstanken eksplodere. Det er flere årsaker til trykket ventilen lekkasjer, og selvfølgelig en løsning på problemet.

TPR ventil

Temperatur press release ventil, eller TPR ventil, er en sikkerhetsfunksjon å redusere sjansen for eksplosjon. Det svarer til situasjoner når vanntrykket er for stor inne akvariet. Hvis trykket øker inne i tanken og ventilen ikke lekke eller lekkasjer for sakte, kan deretter varmtvannsberederen eksplodere.

Reparer instruksjonsbøker

General Electric produserer varmtvannsberedere som bruker elektrisitet, flytende propan eller naturgass. Hvert design blir reparert litt annerledes. Hvis du ikke finner reparasjon manualen som fulgte med varmt varmtvannsberederen, så besøke GE webområdet for å se den online (se ressurser).

Vann for varmt

Hvis termostaten funksjonsfeil og varmer opp vann for varmt for den omkringliggende foringsrøret, deretter bygger trykket seg opp i tanken. TPR ventilen lekkasjer vann til trykket stabiliserer. Endre termostaten Hvis dette er problemet.

Ingen tilbake flyt

Hvis du bor i hjem bygget siden 1990, da renner kommunale vann i én retning, som er i ditt hjem. Det var på 1990-tallet som bygningsstandarder endret i mange byer, med kravet at entreprenører installerer en tilbakestrømning forebyggende ventil for å hindre at overflødig vann tilbake til kommunale tilbudet. Som overflødig vann renner i varmtvannsberederen, reiser inne akvariet. TPR ventilen reagerer ved lekker overflødig vann for å stabilisere tanken. Hvis du har en nyere hjem, så se om byggherren installert en utvidelse tanken å holde overflødig vann. Hvis du har en, så sjekk for skade. Hvis du ikke har en utvidelse tank, må en lisensiert Rørlegger til å installere en. Eldre boliger har ikke dette problemet siden opprinnelige avløp systemet tillater fri flyt av vann i begge retninger.

Feil ventil

TPR ventiler utslitt etter år med eksponering for mineraler i vannet. Dette er en billig reparasjon hvis du er en DIY type person. Du trenger en bøtte renne vannstanden til under TPR ventilen. Følg instruksjonene for din GE modellen bytte den ut.

Kommunale tilførselstrykk

Kommunale vannforsyningen flyter i større press enn bolig rør kan tåle. Alle hjem har en vann trykkregulator å redusere mengden strømmer inn i huset til 50 til 70 pund pr. kvadrat tomme (psi). Siden den opprinnelige vann trykkregulatoren er underjordiske, må installere din egen hvis opprinnelige mislyktes. Moderne vann Trykkregulatorer tillater ikke noen tilbake flow, så du trenger også en utvidelse tank å følge den.