Middel for stinkende jord i innendørs planter

January 28

Middel for stinkende jord i innendørs planter

Stinkende jord i en innendørs anlegg kan være indikativ av flere problemer med din houseplant, alle krever oppmerksomhet. Innsnevring ned årsaken til fabrikkens stinkende jord kan gjøres mye enklere ved å vite hva som kreves for luktfri, sunn jord i din innendørs plantasjeeiere.

Sollys

Ikke alle houseplants krever direkte sollys, men de fleste trenger minst delvis sollys på en vinduskarm gjennom dagen. Det samme kan sies om jord din plante vokser i. Jordsmonn som er aldri utsettes for sollys og holdt i en kul plass vil aldri virkelig tørker ut, åpner potten til mugg og mold vekst.

Avløp hull

Hver huset anlegget bør plasseres i en planter med funksjonell hull i bunnen. Du kan plassere potten på en plast brett å hindre flekker fra avløp, men en forseglet potten er en pott som er bundet til å bli vannfylte og forårsake rot råtne. Rot råtne oppstår når bakken er våt for en lengre periode, og røttene av anlegget begynner å decay. Dette vil avgi en stygg, methanelike lukt som blir sterkere når du forstyrrer jord.

God jord

Din huset planter eller innendørs planter bør være økende i høy kvalitet potting jord. Potting jord er en bestemt blanding av jord som gjør at luften kan sirkulere i jord og vann avløp raskt. Hvis du bruker jord fra utendørs i din innendørs planter, kan du introdusere fungal sporer, mugg og mildews i huset planter. Disse kan sende forskjellige lukter, og er vanligvis ledsaget av hvit misfarging av jord.

Moderat vanning

En vanlig årsak til illeluktende innendørs plante jord er overwatering. En ny plante eier kan bli offer for "mer er bedre" tenker når det gjelder anlegg vanning, og dermed overwater planter. Innendørs planter er ikke vanligvis underlagt så mye vanntap som deres utenfor kolleger, og krever som betydelig mindre vann, generelt. Følg instruksjonene for enkelte anlegg og bare vann planter når deres jord er tørre.