Metallplater elektroverktøy

February 28

Metallplater elektroverktøy

Harde materialer som aluminium, stål, nikkel, kobber og Titan, er alle laget i metall kutte og bøye materialet til den er klar til bruk i byggingen av et metall utgytt, flygemaskin ving eller ytre deler av en ny bil. Metallplater elektroverktøy, som kraftig metall hagesaks verktøyet, brukes til å kutte disse delene av metall i de riktige figurene nødvendig for bestemte bygging jobber.

Metallkutting slipende blad sirkelsag

For å skjære gjennom tykkere metallplater målere uten for mye trøbbel, kreves heavy-duty metallplater makt verktøyet. Metallkutting slipende blad sirkelsag er utstyrt med en 15,0 amp motor som gir høy effekt og hastigheten som behøves for å slå dette verktøyet sagblad raskt nok til å skjære gjennom noen av de tøffeste metallplater materialene. Verktøyet har en justerbar vakt som settes til presis kutte justeringer av metallplater materialet også.

Heavy-Duty 12-tommers Gauge metall hagesaks

Veier litt over 4 lbs., er kraftig 12-tommers gauge metall sakser drevet av en 6,5 forsterker power motor som sender riktig mengde spenning til rustfritt stål saks. Disse saks er plassert rundt metallplater materialer å kutte nøyaktige mønstre og former slik at arket metal er sikret på en bygning på taket, vegger eller andre deler av en bygning under bygging. Verktøyets casing er laget av hardplast for lengre varig holdbarhet.

14-tommers Gauge dreibart hode skjær

Med en justering gauge kan angi en rekke hastighetsinnstillinger, 14-tommers gauge dreibart hode skjær er drevet av en 5.0 amp kulelager motor. Dette motorverktøyet metallplater vil sette for å kutte forskjellige tykkelse størrelser av Titan, metall, stål og hard aluminium metall materialer, og den totale vekten av dette verktøyet gjennomsnitt rundt 5 pund... Dette verktøyet hodet kan dreies rundt i en 360-graders vinkel, som hjelper brukeren med å kutte deler av vanskelig å nå metallplater materiale på en mer effektiv måte.

Heavy-Duty 14-tommers Chop Saw

Når en bygningsarbeider trenger å skjære et større, flat stykke av metallplater på en svært nøyaktig måte, så den heavy-duty 14-tommers chop verktøyet brukes. Inneholder en vannrett hadde ' håndtaket for enkel gripende tilgjengelighet, dette verktøyet også har en quick-lock vise som tillater brukeren å låse sagblad på plass til metallplater materiale. Mens arbeideren presser på chop så motorverktøyet, blad kutt i metall og justerbar gnist vakten holder noen skadelige metall skår inn Arbeiderens øynene.