Mesquite tre fluer

February 28

Mesquites (Prosopis spp.) er trær og busker fra Erteblomstfamilien innfødt til ørkenen regionene i Texas, Utah og Mexico. Evergreen løvfellende planter blomstrer med grønnaktig gule blomster og produsere beanlike, spiselige pods. Mesquite trær er thorned eller thornless avhengig av variasjon. Vanlige skadedyr mesquite trær inkluderer en mesquite fly eller feil som er funnet på mesquites.

Pest identifikasjon

Mesquite trær er utsatt for angrep fra den gigantiske mesquite bug, ofte kalt mesquite fluer evne til å fly. Pest er den største medlemmet i gruppen i sann bugs, insekter som har spesialisert, suge munndeler. Insekter gå gjennom ulike utviklingsstadier og er ofte tilstede på samme treet i alle stadier av vekst.

Beskrivelse

Den unge mesquite flyr eller nymfene har røde og hvite stripete organer og rød og svart ben. Vingen fødsler er blå og store antenner er også røde og hvite og har en distinkt, flat, sensoriske disk rett under terminalområdet. Voksne er 1 1/4-tommers lang med funksjonell vinger. Den svarte vingene har gul årer og beina og antenner har band av rødt og svart. Menn har utvidet femurs på deres rygg ben. Kvinner har tynn og glatt rygg ben.

Livssyklus

Mesquite tre fluer begynner å vises rundt trær i løpet av sensommeren og falle og legge sine egg på grener og kvister mesquite trær ved slutten av oktober. Eggene overvintrer på treet og klekkes våren. Etter gå skadedyr gjennom fem forskjellige larver stadier, kalt instars. Vekst ståltank utvider insekt seg sakte til endelig blir voksen med vinger. Mønstrene og fargene varierer på hvert trinn. Typisk levetiden er åtte måneder.

Ledelse

Mesquite flyr eller bugs er sap matere som suger saften fra anbudet anlegget områder som løvverk, pods, blomster og stengler. Foruten fôring fra trær, insekter skader ikke trærne på noen måte og kontroll er ikke anbefalt eller nødvendig. Insekter bare hjemsøke varianter av mesquite trær og hjemsøke ikke noen andre planter.