Medisinske formål av lavendel

March 24

Medisinske formål av lavendel

Innfødt til Middelhavet, lavendel planter vokse i steinete, fjellrike områder i hele Europa, Australia og USA. Denne korte busk ønskes for sine velduftende essential oil, som er Hentet fra blomster og mange bruk. I tillegg til kommersielle formål, som lotion, bad gels, aromaterapi olje og luften oppfrisket, har lavendel mange medisinske formål. Amost hele lavendel anlegget kan brukes medicinally, ifølge www.all4naturalhealth.com.

Avslapning

Ifølge University of Maryland brukes lavendel vanligvis for avslapning. Fylle en pute med lavendel blomster kan hjelpe søvnløshet, forbedre søvnkvalitet og bedrer humøret. Opprette en te ut av lavendel blomster er en annen måte å fremme avslapning. Lavendels avslapning kvaliteter kan også fremme bedre konsentrasjon, eliminerer hodepine og redusere agitasjon, spesielt hos pasienter som har demens. Nervøs mage kan også være roet ved inntak av lavendel.

Blod og nerver

Encyclopedia of Mental Disorders viser at lavendel har en positiv effekt på blod og legeme. Coumarins i lavendel dilate blodkar. De har også vært kjent å kontrollere kramper og andre nerve lidelser. Tap av appetitt kan også bli hjulpet av lavendel. Svakhet, hjertebank, besvimelse og kolikk kan alle bli beroliget av lavendel, fordi det er en relaxes muskler og nerver. Lavendel også lindrer tannpine og sprains og fremmer nerve kontroll.

Antibakterielle og antiseptiske

Sår og soppinfeksjoner kan også behandles med lavendelolje. Oljen kan administreres som et antibakterielt middel å rengjøre og helbrede sår, kviser og selv eksem. Tørr hud, brannskader, biter, blåmerker og skåldet huden kan også bli hjulpet med lavendel. Ta et bad i lavendelolje eller masserer den inn i huden reduserer felles og muskelsmerter. Lavendel brukes også for å kontrollere smerte etter operasjoner, ifølge University of Maryland. Lavendel olje bør ikke brukes på åpen sår.

Dosering

Barn bør aldri ta lavendelolje muntlig. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør mannlige barn ikke bruke Lavendel olje sjampo, lotion eller såper, fordi det fører fettvev å vokse rundt deres bryst. Inhalering damp to til fire dråper lavendelolje plassert i kokende vann kan hjelpe med hodepine, søvnløshet og depresjon i barn. Voksne kan bratt en til to teskjeer av lavendel blomster i kokende vann i ti minutter, skaper en beroligende te. Voksne kan også inhalerer blandingen og få samme resultat som barn som inhalerer dampen. Lavendel olje har ikke fortynnes for å bruke lokalt i voksne, men er aldri skal bli tatt muntlig.

Advarsler

Lavendel olje i seg selv er mildt giftig hvis det er en ingested, og det kan føre til brekninger. Pass på å se dosering av lavendelolje eller bruke lavendel blomster i olje for mat og tonics som er inntatt. Lavendel, som andre urter, er ikke regulert av USDA, så det ikke er testet for sikkerhet og effektivitet. Forskjellige produsenter har ulike doser og konsentrasjoner av lavendelolje i sine produkter. Dette bør tas i betraktning før lavendelolje brukes.