Lysthus ideer for et Spa

May 2

Lysthus ideer for et Spa

Lysthus strukturer er ideelle for utstillingsvindu utendørs Spa og badekar. Ulike stiler av gazebos tilbyr en rekke beskyttelse mot elementene og legge en dekorativ aspekt til landskapet. Gazebos har lenge vært en luksus aspekt av store, overdådige hjem, men mange er nå rimelig, lett å montere og godt innenfor rekkevidde for de fleste huseiere.

Gitter lysthus

En gitter versjon er en attraktiv og rimelig lysthus for et spa. Stift eller spiker hage gitteret til rammen rundt et spa, forlater et portrom åpen og topping strukturen med lamellbunn tak. Denne strukturen gir filtrerte skyggen og god luftsirkulasjon. Male det brune, grå eller hvit å matche den gjerde eller landskapsarbeid design.

Pop-up og lerret Gazebos

Popup- og lerret gazebos er tilgjengelig i mange størrelser og stiler, og er svært rimelig. De er enkle å montere og gir beskyttelse mot solen, og mange av dem har myggnetting. Popup- og lerret gazebos er ikke permanente strukturer og vil ikke støtte noen snø belastning om vinteren, så de må ha sine stoff gulvbelegg fjernet og lagret. De fleste popup gazebos er lette, med rammer av aluminium stolper eller innlegg, og har lette utendørs materialer dekker takene. Det er lurt å sikre popup lysthus rammer med tunge innsats, sandsekker eller andre vektene.

Tre-sesongen lysthus

En tre-sesongen gazebo kan du nyte spa fra veldig sent vinteren gjennom tidlig på våren og sommeren og i sen høst og tidlig vinter. Den har full vindu skjermene og glass ruter og en full tak for mye mer beskyttelse mot elementene enn andre åpne lysthus stiler. Tre-sesongen gazebos er dyrere enn mange andre typer gazebos vindu, dør og Taktekking materialer, men det er verdt investeringen hvis du planlegger å bruke boblebadet flere ganger. Denne lysthus stilen kan beskytte stoppede møbler, belysning, oppvarming og apparater, og gir mye mer privatliv enn åpner strukturer.

Dekorativ metall lysthus

Dekorativ metall gazebos er tilgjengelige i en rekke materialer fra lette aluminium, til stål til smijern. De er dyre, og er åpne for elementene, gir sol og luft gjennom. De er ideelle for dekorativ klatring og vining planter som klatring roser og er egnet for en formell, dekorative innstilling i landskapet.