Lokale planter bra for Planting nær en elv

February 5

Velge vann-tolerant planter når landskapsarbeid i nærheten av en elv. Elver stige og flytte raskt, slik at plantene må være tøff. Det er plantet i nærheten vassdrag kan være skadelig eller nyttig for elva økosystemet. Det er flere kategorier av lokale planter. Bestemme hva målene dine er før du velger dem. Regionale innfødte er spesifikke for ditt område. Mange planter vil bli oppført som nordamerikanske innfødte, en mye bredere gruppe. Når du gjenoppretter en elva miljø, er det viktig å bruke regionale oppføringer.

Riparian landskapsarbeid

Plantene valgt langs en elvebredden er svært viktig. De vil spille rolle i å stabilisere elvebredden. Trær og busker med dyp rot systemer vil holde banken på plass og redusere erosjon. Laks og annen fisk trenger skyggefulle områder å gyte og resten. Uten skyggen av trær stiger temperaturen dramatisk. Fugler og andre dyr samles nær vannkilder. Disse dyrene bruke innfødte planter for husly og mat. Inkluder berry produserer planter for dyrelivet.

Det er nyttig å gå ut og observere innfødte planter i habitatet deres for å få ideer. Finn minst forstyrret området og se hva vokser langs elven der. Hvis din elven habitat er sunn, prøv ikke å plante noe som vil kaste av naturlig balanse. Kjøpe en god innfødt plante identifikasjon bok. Døyt ned navnene på lokale planter du vil bruke. Noen planter er lett å finne noen må hentes fra en postordre barnehage.

Søke ut en innfødt plante organisasjon for ditt område. Disse gruppene har webområder som anbefaler bøker og barnehager. Gode kilder indikerer hvilke planter er vann-tolerant. Noen grupper har nettsteder med innfødt plante databaser. Enda bedre, de vil henvise deg til innfødt plante salg nær deg.

Våtmarker av noe slag kan bli ødelagt av invasiv planter. Aldri kjøpe planter ved impuls sted i nærheten av en elv. Invasjonen planter som canary gress og lilla loosestrife har allerede invadert jorden langs vassdrag. Før du legger noen planter, må du først fjerne alle invasiv seg. Planter er ikke alltid oppført av staten, men bør indikere om de er vestlige eller østlige innfødte.

En naturlige elva miljø må planter på alle nivåer. Lag trær, busker, bakken-deksler og flerårige planter den beste effekten.

Trær til bruk

Det er mange gode stedegne trær til å plante langs elven. Bjørk og aspen trær finnes vokser i tykke klumper langs elvene. Disse trær vokser fort og høye og utvikle attraktive hvite bark. Større tre valgene er elven eik eller vann tolerant maples. Willows er kjent for å trives i stående vann. De fleste willows er kratt-forming og vil kolonisere raskt. Hyllebær og service bær er god små trær plassert like over flom linjen. Disse er begge hurtigvoksende og vil produsere bær for dyrelivet. Andre mindre trær for elvebredden er or og ninebark.

Busker og Groundcovers

Den røde osier dogwood fungerer bra fordi den grupperer og holder jorda sammen. Laks og fingerbøl bær vokser naturlig langs elvene og er en god matkilde. Native bregner er alltid en god bunndekkende og vil legge estetisk verdi. Plante bregner i massene måten de er funnet i naturen. Cardinal blomster er dekorative; de produserer pigger av lyse røde blomster og trives i våt jord. Native katten haler er svært attraktive og passer for et elva miljø. Sist men ikke minst, delikat skog fioler legges til som det nederste laget av planter.