Liten lekkasje fra hull i siden av en søppeltømming

July 9

Liten lekkasje fra hull i siden av en søppeltømming

Avhending av søppel er tett forseglet enheter. Det er imidlertid flere koblingspunkt som er utsatt for lekkasjer. Ved å sikre er festet på disse stedene, kjøkkenskap holdes tørt og i søppel fjerning vil fungere riktig i årene som kommer.

Tilkoblinger på en søppeltømming

Avhending av søppel kan installeres i forskjellige måter avhengig av vasken og VVS-konfigurasjoner, men det er alltid tre viktigste koblingspunkt: inntak røret, i avtrekksrøret og en valgfri oppvaskmaskin inntak. På en ny søppeltømming oppvaskmaskin inntak vil være har en knock-out installert som må fjernes hvis du vil koble oppvaskmaskin linjen til salg.

Identifisere lekkasje plasseringen

Slå vannet i vasken og sjekke hver av de tre koblingspunktene. Du må tørke av tilkoblinger og starte vannet, avhengig av hvor mye vann lekker faktisk.

Reparere lekkasjen

Hvis vannet lekker fra inntak eller utslipp, må du bare en enkel løs tilknytning. Hvis tilkoblingene er stramt, kan det være en sprekk i PVC-rør eller røret kan ha blitt kuttet i en vinkel. Koble montering og sjekk for skade eller dårlig kutt. Hvis lekkasjen kommer fra oppvaskmaskin inntak og det er oppvaskmaskin koblet, utføre samme hederligheten regningene på denne linjen og tilkobling. Hvis det er ingen oppvaskmaskin koblet, kan knock-out være skadet. Hvis det er, dekke tilkoblingen med en PVC lue og silikon det på plass.

Sjekk for blokkeringer

Hvis salg fortsetter å lekke etter bekrefter alle tilkoblinger, kan salg være oppbakking opp på grunn av tette. Nøye fjerne salg ved å koble fra alle beslag og trekk den ut av kabinettet. Bruke en lommelykt til å inspisere innsiden samt inntak og utslipp rør og fjerne noen blokkeringer.