List opp navnene på furutrær

June 11

List opp navnene på furutrær

I Nord-Amerika alene er det 35 forskjellige arter av furutrær. Mange finnes i nordstatene, men vokse mest godt i en rekke andre områder. Evergreen furutrær har lenge pinner med blomster som vises i form av kongler. Selv om jord i området er fattige og nedbør knappe, er sjansene du finner et furutre som vil trives under disse betingelsene.

Østerrikske furu

Ellers kjent som svart furu, østerrikske furu (Pinus nigra) vokser fra 40 til 60 fot høy og er priset for sin frodige, dype grønne blader. Selv om dette treet ikke innfødt til Nord-Amerika, trives den i full sol plantet overalt på det nordamerikanske kontinentet, bortsett fra den nordlige slettene, kanadiske prærien og noen kyststrekninger.

Bristlecone furu

En levetid på opptil 4000 år, er bristlecone furu (Pinus aristata) mer vanlig kalt Rocky bristlecone furutrær, hickory furu eller Colorado bristlecone furu. Bristlecone furu kan vokse opp til 20 fot høy som bred, og trives i full sol. Mens det kan leve i fattige, steinete jord, gjør dette sakte voksende treet i fuktig jord med god drenering. Med unntak av urbane forurensning er det noen forhold som kan forkorte sin levetid.

Eastern White Pine

Statene Maine og Michigan, i tillegg til canadiske provinsen Ontario, har slik en forkjærlighet for eastern white pine at det er deres offisielle treet. Østlige hvit furu (Pinus strobus) er en raskt voksende treet kan bli opp til 80 fot høye og vokse planter som er enten mørke grønn eller blå toner. Denne furu kan vokse overalt i Nord-Amerika, men er svært utsatt for skader av hvit furu weevil, Plantevepser larvene, adelgids, barkebiller og østlige furu skyte møll.

Jack furu

Hvis du har dårlig kvalitet jord i et sand eller steinete, kan jack furu (Pinus banksiana) være den perfekte tillegget til ditt landskapsarbeid. Jack furu er en hardfør, sakte voksende treet kan nå opp til 40 fot høye og gir en skyggelagt spredning av opp til 30 fot over.

Blonder Bark furu

Blonder bark furu (Pinus bungeana) er en tørke-tolerant tre viden kjent for barken grønn-grå mønstret med nyanser av rød, hvit eller brun. Dette needled evergreen treet opprinnelig funnet i Kina er sakte voksende, men kan bli opp til 40 fot høye.

Pinyon furu

Pinyon furu (Pinus steinsopp) er en tykk, hardfør tre ofte funnet i halvtørre regioner i Nord-Amerika, som New Mexico og Colorado. Dette treet vokser opp til 40 fot høye og vil produsere spiselige pinjekjerner, som er vanskelig å oppnå, men verdt innsatsen etter mutter aficionados.