Lime en hardvedgulv planke til en tre Subfloor

December 22

Lime en hardvedgulv planke til en tre Subfloor

Tregulv er attraktiv og slitesterk når riktig installert og vedlikeholdt. Gulv installasjon er ofte utført av profesjonelle, men det er en mulig gjør det selv prosjekt hvis du arbeidet eller ønsker å spare penger. Behandling er nødvendig, men å sikre at gulvplankene er samkjørt med hverandre og at styrene satt riktig med subfloor. Lime solid tregulv ned et tre subfloor anbefales ikke fordi limet ikke la tre Vis og kontrakt riktig svar på temperatur og fuktighet. Foretatt parkett svarer mer effektivt med denne metoden.

Instruksjoner

•Plasser gulvplankene inn i rommet der du skal installere dem 72 timer før installasjonen. Dette gjør at styrene riktig acclimate til rommets temperatur og fuktighet, hvilke hjelper forhindre fordreining etter styrene er installert.

•Vaskestasjonen tømmes subfloor med varmt vann, en myk svamp og noen dråper flytende oppvaskmiddel. Dette fjerner alle fett, støv og rusk som kan forstyrre gulvet limet. La subfloor helt tørt før du fortsetter.

•Kontroller at subfloor er rett ved hjelp av et nivå. Maksimal skråningen anbefalt er 1/8 tommer hver 10 fot. Hvis subfloor har en brattere skråning enn, krever det utjevning eller tillegg av selv leveling underlayment.

•Kontroller fuktighet i subfloor med en fuktighet meter. Hvis subfloor kryssfiner, det bør ikke ha et høyere enn 12 prosent vanninnhold, eller limet fungere også.

•Measure bredden av to gulvplanker målebånd og merke en linje på subfloor fra utsiden veggen med en markør.

•Dekk som merket område i subfloor med et gulv lim bruker en murskje. Angi gulvplankene til yttervegg og la dem sitte i en halvtime. Fortsett denne prosessen sofakroken mot døren. Bruk en slagklossen for å hjelpe styrene i tett mot nærliggende styrene.

Tips og advarsler

  • Styrene i den siste raden er sannsynlig å kreve trimming med en håndsag, slik at de passer rent mellom veggen og andre fora. For å sikre de beste resultatene, har dette gjort profesjonelt hvis du ikke er komfortabel med en SAG.
  • Bo fra gulvet i 12 timer etter installasjon å gi styrene en sjanse til å fullt.