Lett blomster til anlegg for Porches

August 4

Lett blomster til anlegg for Porches

Blomster på en veranda lyse opp plass og er en vakker måte å velkommen gjester til ditt hjem. Blomster på verandaer er vanligvis dyrket i beholdere som Potter på trammen etasje eller vindu bokser knyttet til veranda rekkverk. Derfor, må utvises forsiktighet når du velger hvilke blomster å plante. Blomstene valgt bør være lett å vokse i beholdere og skal kunne tolerere skyggefulle forhold, som de fleste verandaer er skyggelagt for minst en del av dagen.

Etterfølgende blomster

Dekke din veranda rekkverk med kaskader av blomstrer ved å plante etterfølgende blomster. Mange er lett blomster å vokse og vil tolerere både tørre og skyggefulle forhold, som betyr at du må huske å vanne dem mindre ofte. Etterfølgende blomster også myke boxy linjene i en veranda og noen tiltrekker også kolibrier, som fuchsia planter. Prøv fylle foran en vindu med engelsk eføy, alyssum eller lantana, som alle gjør vel i alt fra full sol til delvis skygge. Eller linje kantene på en runde beholder med etterfølgende verbena blomster som tiltrekke Sommerfugler, vokser raskt og er veldig lett å omsorg for.

Strålende blomstrer

Lyse opp mørke hjørnene av din veranda med lett å vokse, briljant blomstrende planter. Disse blomstene er perfekt for midten av et vindu, etterfølgende blomster, eller å fylle midt i en runde beholder. Plante coleus som er veldig feminin med ruffled utseende eller nasturtiums, som i skyggen og kommer i en rekke strålende farger. Columbine vil vokse rett og høy, noe som gjør det lett å se fra gaten. Geranier og mødre er to gode valg som vil blomstre godt inn i høsten, som betyr at du ikke trenger å legge til nye planter til din veranda som været forandrer seg. Plant i en mest solfylte stedet på verandaen.

Velduftende blomster

Legge til en herlig duft verandaen din ved å velge enkel-å-omsorg-for blomster som lukter så godt som de ser. Jasmine vinrankene er hardfør planter, gjør vel delvis skygge og har en vakker duft, særlig om natten. Heliotrope lukter fantastisk og har lyse blomster er lett dyrket.