Lekkasjer i kranen på dobbel bredde badekar

April 28

Enten du har brede eller standard dobbelt badekar, reparerer en lekkasje i kranen på samme måte. Lekkasjene er et produkt av en defekt patron i tappekran håndtak, og skifte ut patronen er den eneste måten å fikse problemet. Noen grunnleggende ferdigheter og ca 20 minutter kreves for å fullføre denne oppgaven.

Slå av din vannforsyning

Starte reparasjonen ved å slå av vannforsyningen. Finne innkommende vannlinjen som fører til varmtvannsberederen, og slå på ventilen håndtaket til lukket posisjon, som slår av alle vann i hjemmet. Ingen kraner har vann mens denne linjen er av, så forberede omgå dette faktum, som hindrer utilsiktet søl når kranen håndtaket kommer ut og er derfor nødvendig.

Fjern håndtaket

Dra håndtaket av kranen ved skru festeskruen på undersiden av håndtaket. Bruk en Allen fastnøkkel til å ta denne skruen. Vanligvis kreves en 1/8-tommers Allen hodet skrue. I noen eldre kraner en Phillips brukes hodet skrue. I så fall bruke en stjerneskrutrekker til å ta ut skruen. Når skruen er ute, trekke håndtaket av. Hvis pinner, ansette bruk av en håndtere avtrekker. Fest endepunktene til håndtaket, og slå skruen innlegget å trekke håndtaket av.

Tappekran-Dissasembly

Etter at håndtaket er av, demontere kranen ved å ta ut trim ermet, en sylindrisk rør montering over tappekran cartridge. Fjerne patronen klippet med en tang. Klippet ligger i toppen av kranen hodet på noen kraner, inkludert Moen modeller. Andre kraner som Delta har lue mutter, en runde mutter koblet på slutten av kranen hodet. Løsne dette med hendene eller et par tang, og trekk kassetten ut av kranen. Du trenger ikke å fjerne trim rundt kranen i de fleste tilfeller.

Installere en ny blekkpatron

Etter den gamle patronen er fjernet, feilfri av kranen røret med en klut eller håndkle. Du kan installere en ny tappekran cartridge ved å skyve en inn i tappekran røret. Kassetten har å matche din tappekran merke og modell skal passe. Erstatte klippet, trim ermet eller panseret nøtt å sikre kassetten inne i røret. Installere håndtaket på tonerkassetten stammen. Skyv den på plass og Skru fast med Allen fastnøkkel.