Lekkasje fra en PVC Pipe på siden av huset

September 19

Lekkasje fra en PVC Pipe på siden av huset

En lekker PVC-rør på siden av huset kan være et par forskjellige ting, noe som er normalt og ikke å være bekymret, mens andre kan indikere et problem. Forstå noen potensielle kilder til vannet kan hjelpe deg begrense sannsynlige gjerningsmennene og fastslå om du har noe å bekymre.

Sentral aircondition

Den mest sannsynlige skyldige av en lekker PVC-rør på siden av huset er en sentral aircondition kondens og fordamperen avløp. Når klimaanlegget kjører, det er ikke bare reduserer temperaturen på luften i huset ditt, den fjerner overflødig fuktighet for å gjøre forholdene mer behagelig. Dette vannet må dreneres fra enheten og er vanligvis gjort via en lengde på PVC-rør utenfor huset eller en slange. Hvis du har sentral luften, og det har kjørt de siste par dagene, dette kan være kilden til vann lekkasjen, og du trenger ikke være bekymret.

Skadet Spigot

Det er mulig det du ser på er en skadet stuss, der en hageslange vil normalt være knyttet. Hvis du er et nytt hus og er ikke kjent med plasseringen av din slangen kanalstusser, vil du måtte få under huset eller sjekk kjelleren å spore hvor denne PVC-rør kommer fra. Hvis det er faktisk en ødelagt stuss, cap det med en PVC lue til en mer permanent løsning kan gjøres.

Avløp tilgang

Ofte i hus av nyere installeres et avløp tilgangspunktet, eller kloakk tilgangspunkt, i den viktigste kloakknett hus. Dette tilgangspunktet ligger nær der avløpet forlater huset og er ment å brukes i tette, for en rørlegger å mate en slange gjennom og fjerne alle partikler. Er det mulig det er tette, og denne avløp er nå sikkerhetskopiere og overfylte.

Sump pumpe

Hvis du har en kjeller, og PVC-rør som du ser på er en størrelse større enn 1/2 tommers, er det mulig det er en sump pumpe avløp fra kjelleren. Sump pumper brukes til å hindre vannet fylle opp i kjellere under kraftig regn. Hvis det har vært regnet for de siste par dager og du ser perioder med tunge flyt fra datakanalen etterfulgt av dribbles, er det mulig Dette er en sump pumpe avløp.