Laurbærblad & edderkopper

October 22

Laurbærblad & edderkopper

Edderkopper kan sende selv vokst menn ut av et rom skriker som små jenter. Uansett hvor du bor, har du sannsynligvis oppstått en edderkopp eller to i ditt hjem. Den gode nyheten er at du kan holde edderkopper bort lett med samme laurbærblad du kaste i italiensk sauser, stuinger og supper.

Formål

Mens fleste flau på den mer synet av en edderkopp, kan de som har kjæledyr eller små barn misliker tanken på sprøyting kjemisk-baserte insektmidler rundt huset for å kvitte seg med edderkopper. Således, en naturlig middel som laurbærblad kan være mer attraktive, tryggere alternativet. Mens effektiviteten til laurbærblad som en edderkopp frastøtende ikke er vitenskapelig evaluert, har den fått fans verden som et naturlig preparat.

Slik fungerer det

Friske bay blader av laurbær anlegget er nøkkelen til å gjøre dette en effektiv strategi i kampen mot edderkopper. Halvert bladene og plasser halvdelene i områder der du spindelvev eller edderkopper pleier å vises, for eksempel vinduskarmene, skap og skap. Erstatte bladene omtrent hver måned med frisk.

Begrensninger

Ikke bruk tørket laurbærblad som de man finner i krydder midtgangen til ditt lokale supermarked, som de er ikke nesten like effektiv som fersk laurbærblad. Også kan selv ferskeste laurbærblad, brukes i bulk, være ineffektiv ved å holde edderkopper fra åpne områder som verft, fordi bladene vil trolig tørke ut for fort. Men hvis du har grønne fingre, vurdere å plante noen små laurbær busker i hagen din eller andre uteområde overkjørt med edderkopper. Laurbær vokser i fuktig jord og solfylte delvis solfylte forhold.

Ekstra fordeler

Mens det ikke har forstått hvorfor edderkopper generelt misliker laurbærblad, disse små blader er ikke bare bra for å holde edderkopper bort. De også fungere som repellents av andre typer feil, for eksempel weevils, sommerfugler og marihøner, som kan gjøre selv hjemme i ditt hjem.