Langsom vekst Avocado trær

September 30

Langsom vekst Avocado trær

Avocado trær foretrekker å nå modenhet i sin egen søte tid. Avocado trær er referert til som "cultigens," betyr at de har gjennomgått mange forandringer på grunn av menneskelig endringer som går for langt tilbake for deres botaniske opprinnelse skal fastsettes. Imidlertid tyder avocado treet trolig oppsto i South Central Mexico. Dyrke en avocado pit til en fullvoksen tre tar 7 til 10 år og krever en fuktig tropisk klima for optimal frukt produksjon.

Geografi og identifikasjon

De tre vanligste kultivarene av avokado er meksikansk, West Indian og Guatemala.Avocado kultivarer vokst i California er vanligvis hybrider av guatemalanske eller meksikanske og avocado trærne dyrkes i Florida er vanligvis West Indian type. Meksikanske sorten blomstrer i vinter og bærer frukt våren. Den likeledes vise egenskaper blader med en distinkt anis (lakris) duft lett detectable av gni blad. West Indian og Guatemala ikke har anis duften og vanligvis blomstrer om våren. West Indian avokado bære frukt rett etter deres våren blomstrer. Guatemalanske varianter også blomstre på våren og don & rsquo t bærer frukt til våren eller sommeren året; Avocado trær som Gros fra en grop vanligvis ta opptil 12 år før produsere frukt.

Størrelse

Avocado trær nå vanligvis høyder av 30 fot med trestamme diameter 12 å 24 tommene. Deres vekstmønster kan være oppreist med høye grener, eller kort og spre med grener nærmere til bakken. Avocado bladene er mørkegrønne og blanke på toppen, med en blek grønn hvit underside. Bladene varierer alt fra 3 til 16 inches lang og som regel vokse i en oval eller elliptisk form.

Klima

Den langsomme veksten av avocado treet krever jevn nivåer av høy luftfuktighet å sikre blomstring og frukt innstillingen. Vindfulle forhold føre avocado treet blir dehydrert og slippe frukt før den har hatt en sjanse til å bli etablert på treet. Derfor bruker mange kommersielle avocado dyrkere vind-bryter, som store skjermer av beskyttende trær, for å beskytte avocado trærne fra vind skade.

Spiring

Avocado treet borekaks er vanskelig å rot, men vil vanligvis spire fra frø i 4 til 6 uker. Spire golf ball-størrelse avocado pit i vann før du overfører den til jord. Lite tre stilker begynner å funksjonen store avlang blader i ca 5 til 6 måneder. Sommertemperaturer gjør det mulig å flytte avocado treet utendørs, men treet må være flyttet innendørs å unngå frostskader i områder når temperaturene faller om høsten og potensielt fryser om vinteren.

Avocado trær er ekstremt tilpasningsdyktige til alle jord typer, men foretrekker en pH-nivå mellom 6 og 7. Godt drenert jord er avgjørende for suksessen til treet. Avocado trær utsatt for vann-logget jord, enten som en potteplante eller i bakken, vil lide gullig blader i en kort periode.

Potensial som en Houseplant

Mange hagearbeid entusiaster vokse avocado trær som potteplanter. Som en houseplant krever lite vedlikehold avocado treet bare vann og en konsekvent dose av sollys. Spiselig frukt-bærende trolig ikke uten deling (overføring av pollen fra en annen avocado treet). Men gjør strukturen av avocado treet det et populært valg for vellykket eksperimentering med frø spiring som gir en liten, men sterk treet med lang grønne blader.