Landskapsarbeid for Aboveground svømmebassenger

May 31

Aboveground svømmebassenger er hyggelig når du er i dem. Imidlertid tilbyr viser dem fra utsiden ikke den mest attraktive utsikten i hagen din. De er høye, store og laget av metall. Du kan liggende rundt dem for å legge et snev av skjønnhet og redusere verftet arbeid må rundt seg.

Instruksjoner

Sette inn en gangvei av pavers som strekker seg fra døren i huset til bassenget-stigen. For å installere pavers, grave en 6-tommers-dypt nivå sti i gården bred nok for pavers du vil bruke. Deretter legge 2 inches av grus i stien, linjen toppen av grus med 1 tomme av sand og deretter legge 2 inches eller mørtel over sanden. Deretter Plasser din pavers på mørtelen; utjevne dem. med boble nivå og vente 24 timer for mørtelen tørke. Dette vil gi en sti for å holde føttene ren inn bassenget.

•Lag en ring som utvider 3 til 5 fot fra bassenget og som omgir omkretsen med landskapsarbeid tømmer, pavers eller svart plast trim. Etter installere ringen, etterfylle området mellom ringen og bassenget med topsoil. Lag en liten klasse med jorda fra pool landskapsarbeid tømmeret øke vann avrenning fra bassenget. Ringen hindrer måtte bruke en Luke trimmer rundt tin metall veggene i bassenget. Både økningen i vann og bruk av og eliminering av Luke trimmer rundt metall vil beskytte ditt basseng.

•Fyll ringen med mulch og deretter plante flerårige blomster i mulch. Unngå å bruke busker og dekorativ trær med mindre du vil øke mengden av hagearbeid må du forfallsdato. Stauder vokser på sine egne hvert år og krever litt tid til å holde seg sunn.

•Installer solenergi lys rundt omkretsen av bassenget. Solar lights ikke krever elektriske hookups og fungere som aksent stykker om natten. Dette gir også ytterligere belysning rundt bassenget for natten svømming.