Landskap planter som er felles i New Jersey Pinelands

August 1

New Jerseys Pinelands, også kjent som furu tundraen, er en unik økologiske sone omfatter over en million hektar i den sørlige delen av staten. Furu, eik og sedertre høylandet kombinere med myrlendt lavtliggende myrer å danne et særpreget naturområde ulik alle andre i den midtatlantiske regionen. Historisk regionen har opplevd periodiske brannskader, og mange planter funnet i Pinelands er tilpasset til brann. Mer enn 850 arter vokser her mange på respektive kantene av deres sørlige og nordlige områder. Noen er godt kjent og mye brukt som landskapet planter.

Pineland treslag

En god mange kjente treslag vokse gjennom New Jerseys Pinelands. Den dominerende arten, banen furu (Pinus rigida), har en særegen uflidd vekst vane på sandbunn og masser av kongler. Den vokser mellom USDA anlegget hardførhet soner 4 til 7. Røde lønn (Acer rubrum) er en vanlig art, vokser i USDA soner 3 til 9. Mer enn et dusin kultivarer eksisterer, utviklet for å fremheve ulike egenskaper som faller farge, størrelse og form. Sweetbay magnolia (Magnolia virginiana), hardfør mellom USDA soner 5 til 9, er en semi eviggrønne med store, kremhvit og duftende blomster, om treet er mer kolonne og bladene er lettere grønn i fargen enn sørlige magnolia (Magnolia grandiflora, USDA soner 7 til 9). En stor arter som finnes i Pinelands er kastanje eik (Quercus prinus), vokser i USDA soner 4 til 8, som kan oppnå høyder av opp til 80 fot.

Busker

Mange vakre busker som er verdifulle filer til en kulturlandskapet også vokser vilt i New Jersey Pinelands. To planter for USDA sonene 4 til 9 er røde chokeberry (Aronia arbutifolia), med klynger av lyse hvite blomster om våren, crimson bær sommeren og strålende røde løvverk i høst, og myr azalea (Rhododendron viscosum), som ikke krever en myr å vokse godt og har prangende blomster som kan være luktet selv når de ikke kan ses. Sweetpepper bush (Clethra alnifolia) også har behagelig scented blomster, uimotståelig bier og sommerfugler, og vokser godt fra soner 3 til 9. Buttonbush (Cephalanthus occidentalis), oppkalt etter den nysgjerrige stritt, runde hvite blomster som vises i slutten av våren, har et bredere voksende utvalg enn andre furu tundraen arter, fra USDA soner 5 til 10. Og ingen beholdning av New Jersey innfødte ville være komplett uten highbush blåbær (Vaccinium corymbosum), med dens hvite klokkene av vårblomster som visne inn juni bær. Avhengig av variasjon er highbush blåbær hardføre fra USDA soner 3 til 5 til 7.

Bunndekkende beplantning

Flere arter av New Jersey Pinelands er godt egnet for å dekke store områder i landskapet innstillingen. Teaberry eller Vintergrønn (Gaultheria procumbens), er best kjent for minty smaken sin bær og blader, brukes i te, tyggegummi og godteri. Bjørn og bær (Arctostaphylos uva-ursi) har tilsvarende formet blader, men er ikke duftende og er teknisk en lav, krypende busk. Den kjente tranebær (tranebær) er også en lav krypende busk, produsere sin karakteristiske Sure bær fra September til November. Alle planter er hardfør mellom USDA soner 3 til 7.

På våtmarkene

New Jersey Pinelands vert flere vann-kjærlig arter som ville være hjemme i landskap med naturlig fuktig, lavtliggende områder eller kunstig våtmarker. Pickerelweed (Pontederia cordata) er lett gjenkjennelig med sine spyd-formede blader og toppene i lilla blomster, og er hardføre fra USDA soner 3 til 10. Duftende nøkkerose (hvite nøkkeroser odorata) er en grasiøs tillegg til noen dam, med sin minneverdige flate, runde blader og søt-scented, lotus-lignende blomster. Nøkkerose er utbredt, vokser fra USDA soner 3 til 11. Til slutt, fremmed ser pitcher anlegget (Sarracenia purpurea) knapt trenger identifikasjon, karakteristiske med høy, urn-formede blader designet for fangst og fordøye villfarne insekter. Skinner det virkelig i våtmarken når det blomster, når en enkelt avrundet blomst på størrelse med en golfball vises oppå lang, tynn stilk. Pitcher planten vokser mellom USDA soner 3 og 9.