Krem-farget Roses med rosa Tips

June 7

Krem-farget Roses med rosa Tips

Allment betraktet som den vakreste blomsten på jorden, roser har fått en rekke betydninger gjennom årene og har inspirert lidenskapelig utgytelser fra poeter og romanticists. Fossiler funnet i Montana og Oregon viser at rose har vært en wildflower vokser i USA i mer enn 35 millioner år, og historiske referanser til det dateres tilbake til gamle Mesopotamia. Krem-farget roses med rosa tips er alle varianter av hybrid te rose.

Navnene på krem og rosa roser

"Esperance" er en bi-farget rose fra Ecuador som kronbladene er en veldig lys, kremet rosa med mørkere rosa tips. Ytre petals har også en touch av grønt. Rose har en stor hodet som åpner inn en stjerne-formet blomst og er populær for tabellen centerpieces eller blomsterdekorasjoner og bryllupet buketter. "Høy Arena" er en kremet lys rosa rose som åpnes fullt i en elegant blomst. "Secret" er en krem og korallrosa hybrid te steg som har en duft av krydder og frukt.

Betydningen av krem og rosa roser

Hvit og krem roser renhet og uskyld, og brukes ofte til bryllup, dåp og andre hendelser som involverer unge kvinner og barn. Rosa spissen legger til meldingen femininitet og et symbol på eleganse og eleganse. Roser med varierende nyanser av rosa er ofte gitt som et uttrykk for beundring og takknemlighet joyfulness.

Voksende Hybrid te roser

Plante hybrid te rosene i fruktbar, gratis-drenering jord. Fjern alle gress og ugress fra webområdet, grave dem ut av røttene å sikre at de ikke blir et problem senere. Grave et hull minst 2 fot dypt av 2 fot bred for hver individuelle rose, eller forberede hele sengen hvis du skal plante flere roser. Fjern eventuelle steiner fra jord du grave ut, og bland i endringer å forbedre nærings og vann-holding capacity. Gjødsle med 1 del organiske kompost for hver 2 til 4 deler av jordsmonnet. Opprette hauger av jord som å spre røttene av hver rose, og fyller ut hullene av vekslende jord blanding med vann til hullene er full. Mulch sjenerøst og vann regelmessig.

Bruksområder for krem og rosa roser

Rosa-tipped krem roser kan brukes for blomsterdekorasjoner og buketter, spesielle anledninger og bare for din egen nytelse. Kronbladene kan strødd for å forlate en rose duft i et rom eller tilført en tepose for en kopp rose-scented te. Potpourri poser laget av roseblader vil la en dvelende duft i skapet ditt, eller prøve noen av oppskriftene tilgjengelig for steg honning gelé, kandiserte roseblader og andre lekkerbiskener. Bruke krem roser med rosa tips som fersk dekorasjoner på en hvit dåp kake.