Kreative ideer for organisering av hjemmet

August 30

Kreative ideer for organisering av hjemmet

Det er et must å organisere hjemme, men hvordan du gjør det og hvor du skal begynne er en felles utfordring å få denne uoverkommelige ferdig. Aby Garvey av forenkle 101 råder, "legger kreativitet til din organisering ikke bare om gjør ting ser kreative. Det er om å sette opp systemer som er tilpasset med deg i tankene." Tenk på hva gjør at rommet føles rotete selv etter vanlige cleanings. Bedre løsninger finnes som minske "deep-rengjøring" frekvensen av ditt hjem. Ifølge nettstedet enkelt hjem organisere er"organisere en løsning på dilemmaer i ditt hjem og liv." Legg rekkefølgen til dine eiendeler, og du vil legge til rekkefølgen til livet ditt.

Sorter og fjerne rotet

Ta i en samling av store bokser og hyller, og starte prosessen med å sortere alt hva du har. Sortering som elementer sammen gjør det lettere å se og bestemme hva du vil beholde og hva du trenger å gi bort. Angi en boks for veldedighet og én for papirkurven; Dette vil redusere mengden av ting som du må finne et sted.

Fortsette veldedige arbeidet ved å sette opp en hemme stil kurv i skapet eller bortgjemt plass å samle klær og diverse elementer for fremtidige donasjoner. I stedet for å lagre bort klær og elementer som du vet du ikke kan bruke for lang tid, holde rot nede ved å gi disse elementene til andre som kan bruke dem nå.

Et sted for alt

Hyller, bokhyller, kister, skap og skuffer er noen av de grunnleggende lagringsløsninger som, når den brukes effektivt, vil holde hjemmet organisert. Legge til hyllene i et område som har mye av middels til småting. Vær kreativ med hyller, gi dem en skvett farge med en aksent maling som utfyller rommet. Plass disse tingene på hyller for enkel tilgang og frigjøre gulvplass. Når alt er et sted, vil du bruke mindre tid organisere ditt hjem i innholdet.

Beholdere

Jo flere, jo bedre, når det kommer til å ha massevis av beholdere for å lagre små elementer som ikke kan bli pent ordnet selv. Oppbevar stilige; kjøpe beholdere som koordinerer godt med interiøret. Flettekurver, håndmalte beholdere og fargerike plast binger som passer på hyllene, bokhyller eller Opprett øyeblikkelig områder for små eiendeler som kan lett bli uorganisert i skap med noen bruker. Merke din beholdere eller bruke gjennomsiktig seg å lett identifisere hva som er inni.

Alt må være på eller noe. Resirkulere bokser og glass til huset penner, blyanter og kontorrekvisita; Dette vil holde dem innen rekkevidde når du trenger dem. Male toppen av spaghetti saus krukker i dekorative farger, og bruke disse glass sortere mynter, Hårtilbehør, knapper, gummi band, binders, spiker og skruer.

Hvis du har et sett rutine som krever bruk av bestemte elementer, sortere dem i sine egne containere - bokser, hyller eller kurver - for hver dag, og plassere dem på en hylle. Denne måten når du arbeider, kan bare nå for beholder for den dagen og spare arbeidet med å samle elementer for aktivitetene.

Henge den

Sy eller kjøpe pocket arrangører som kan henge i et skap. En sko arrangør kan også brukes som arrangør for Hårtilbehør, kremer og kosmetikk, belter, Reimer, stropper lommebøker og clutch vesker og de diverse små elementene som du ikke finner et sted.