Kjøkken Ballast holder ikke

August 18

Ballast er en enhet som er ment å begrense mengden av en elektrisk krets. Tegn som kjøkken ballast ikke vanligvis inkluderer kjøkken lamper flimring av og på flere ganger i forsøk på å starte, lamper dreier opp på og gå ut i perioder av tid eller lamper ikke snu på hele. Skadet reaktorer må skiftes. Reaktorer kan ligger på et indre rom i lys og enkelt fjernes og erstattes med noen vanlig verktøy.

Vanlige årsaker

Ulike årsaker kan skade kjøkken reaktorer. Dårlig lamper er en vanlig årsak til ballast skade. Mørke ringer på slutten av lamper viser at lampene er ikke lenger i god stand og vil til slutt brenne ut, forårsaker ballast mislykkes og brenne også. Uønsket lamper kan også forårsake selv nye ballast mislykkes. En lav tilførsel av spenning kan også forårsake ballast mislykkes.

Sikkerhet Thermal Protector

Reaktorer har en sikkerhet thermal protector, som brått forårsaker den ballast og lamper deaktivere feil og overoppheting problemer. I noen tilfeller kan det være en "ping", hissing eller klikke lyd når den slås av. Når ballast kjøler, slå den ballast og lamper tilbake. Dette skjer vanligvis etter flere minutter. Denne syklusen fortsetter inntil sviktende kjøkkenet ballast erstattes. Skifte lamper også. Når du erstatter reaktorer, se opp for varmt tjære lekker ut av ballast, som ofte skjer med sviktende ballast.

Ballast erstatning

Den beste måten å fikse en sviktende kjøkken ballast er av erstatter det. Gamle ballast typer kan oppgraderes til mer energi effektiv reaktorer. I noen tilfeller må kontaktene erstattes når ballast oppgraderes, men dette er vanligvis ikke nødvendig. Det viktigste å huske på når du erstatter eller oppgradere reaktorer er å bli sikker lampene erstattes også; Husk også å matche nøyaktig ballast type. Kjøkken lys kretsen fra krets panelet, vanligvis finnes i kjøkkenet, kjelleren eller garasjen, skal slås av før blir erstattet.

Hindrer sviktende Ballast

For å forhindre kjøkken reaktorer sviktende, bør kjøkkenet lysene regelmessig opprettholdes. Erstatte lys lamper annethvert år, avhengig av bruk. For å unngå nylig erstattet reaktorer fra sviktende, må lampene være riktig type for nøyaktig ballast. I noen tilfeller er ballast ikke problemet; en dårlig tilførsel av elektrisitet kan være problemet. Dette er spesielt vanlig i kjøkken lysarmaturer med flere reaktorer. Riktig mengde spenning merkes på siden av ballast.