Kjelleren trappen tok grunnleggende

April 18

Kjelleren trappen må samsvare med lokale byggforskrifter, og du må konsultere med deres koden myndighet før du starter noen slike byggeprosjekter. Generelt ligner byggingen av kjelleren trappen på trapper bygget for andre deler av hjemmet. Ofte, men byggherrer ikke Legg til stigerør trapper i uferdige kjellere.

Stringere

Den sentrale innrammingen for en typisk kjelleren trappen er trelast som er klippet slik at plasseringen av trådene. Kalt stringere, disse delene av trelast span lengden på trappen og plasseres på hver side av stairwell. Du kan også bruke mer enn to stringere gi trappen lagt støtte. Tømmer brukt for stringere, vanligvis 2-av-12s, kan ha 2-av-4s plassert under for å styrke rammeverket.

Trinn

Delen av trappen plasserer foten din, kalt tråden, er vanligvis 10 inches dypt mens rørlednings‑ styret mellom treads, er ca 7 inches høy. Hvert trinn i trappen må ha en tilsvarende dybde og hvert opptrinn samme høyde. Treads bør overheng stigerør med ca 1 tomme. Hjelp trelim og skruer til å feste løpebaner og stigerør gi en sikker tilkobling og hindre tåler trykket.

Landing

En kjeller trapperommet trenger en landing for sikkerhet formål. Kjelleren døren, når åpnes, bør ikke strekke til steg. Hvor landing bør tilsvare den trappen bredde, men skal være under 4 fot forutsatt at trappen har en straight run uten endringer i retning. Du trenger en landing i kjelleren trapper som stige mer enn 12 fot.

Eksteriør

En annen type kjelleren trappen, en utvendig trapp som fører til innsiden, krever kutte en åpning i stiftelsens veggene å imøtekomme trappen. Trappen kan være laget av tre rammer eller precast betong. Entreprenøren bygger en areaway eller utklipp i foundation som tillater plassering av trappen og over bakken inngangsdører. Metal dørene sitter på foundation veggene og må monteres nettopp for å hindre lekkasjer.