Kan jeg bruke kaktus jord en Bonsai?

July 14

Kan jeg bruke kaktus jord en Bonsai?

Bonsai er kunsten å dyrking planter å vokse som miniatyr versjoner av sine store motparter. Flere ulike planter kan brukes for bonsai, mellom bartrær tropiske planter. Selv om de alle har forskjellige bestemt omsorgsbehov, alle bonsai dyrkes i containere. Dette betyr at de trenger jord som vil renne godt for å unngå rot råtne og det er taper nok til at luft til røttene.

Kommersielle mikser

Er det mulig å kjøpe en blanding kommersielt markedsført for dyrking av bonsai planter. Hvis en ikke er tilgjengelig, kan en kaktus jord brukes i stedet siden kaktus jord er laget for å renne godt, karakteristisk trengs til voksende bonsai planter. Kaktus jord kan være litt tett, men så best resultat bland litt pimpstein eller grus i jorden før du bruker den.

Hjemmelaget mikser

Gjør din egen jord for bonsai ved å kombinere like deler leire, humus og sand. I stedet for humus, kan du bruke næringsrike kompost eller furu bark som har vært finmalt. Perlitt eller knust granitt kan brukes i stedet for sand. Ikke bruk jord rett fra din hage eller kommersielle potting jord, ettersom disse er for tette og vil ikke renne godt.

Vanning

Bonsai planter må ha svært sunt røttene å vokse godt til tross for opplæringen de mottar, som består av beskjæring eller ledninger. En av de største problemene er over vanning, som kan raskt føre til rot råtne. På den annen side, må noen bonsai planter bli vannet til to ganger om dagen i perioder med varme, tørre været. En rask-drenering, porøse planting medium vil løse disse problemene så lenge en hjemmet gartneren er flittig om sin vanning praksis.

Andre hensyn

Mange planter, vanligvis dyrket som bonsai, inkludert einer, maples og asalea, er utendørs planter. Derfor skal de være holdt utenfor som mulig, og lov til å bli vannet naturlig med regn, selv om manuell vanning er nødvendig i varmt vær. Fordi de er dyrket i beholdere, er røttene utsatt for kulden. Plantene bør bringes innendørs i vinter, og vanning skal reduseres.