Kan du vokse epletreet fra en Apple frø?

June 5

Kan du vokse epletreet fra en Apple frø?

Plante en epletreet fra frø er en sakte men kostnadseffektiv måte å få et epletre. Ikke bare er det ganske lett å gjøre, hvis du bor i et område til vokser epler, men det er hyggelig, spesielt for barn som ikke er så opptatt av hvor lang tid det tar sammenlignet med å kjøpe et tre fra en barnehage. Vær oppmerksom på at den resulterende frukten ikke vil være til stede apple frøene kom fra, men det er en god sjanse den vil fremdeles bærer en avling av anstendig epler.

Lagdeling

Vokse apple ætt etter stratifying den. Stratify apple frøene av innpakning dem i et fuktig papirhåndkle, folding det flere ganger over frø og deretter tetting dem i en plastpose. Plass posen i vegetabilske skuffen til kjøleskapet for tre måneder å bryte dvalemodus perioden apple ætt.

Media

Forberede en plante media apple seed dagen lagdeling prosessen er fullført. Fyll en 8-unse beholder med like deler av dempet torv moss, perlitt og potting jord så frø holde fuktig men godt drenert.

Sykepleie

Fjern apple frø fra kjøleskap og pakke det nøye i tilfelle det har allerede spiret. Plante frø i jord-fylt beholderen. Sett frø en tommen under overflaten og fukte jorda til vannet går fra bunnen drenering hullet. Plass potten i et sted i direkte sollys der det vil holde meg varm, men ikke hot. Holde jorda fuktig til spire dukker opp og deretter bare vann det når toppen av jord føles tørr.

Transplantasjon

Plant frøplante etter faren for frost passerer et utendørs område du har valgt hvor det vil bli fullt sollys for minst åtte timer om dagen og har god drenering. Vann det noen få dager til det er opprettet, og deretter på minst en gang i uken for det første året.