Kan du vokse arvestykke tomater fra frø lagret fra tidligere år?

February 16

Ikke bare kan du vokse arvestykke tomater fra lagrede frø, du må. Arvestykke tomater er tomat varianter som har gått ned gjennom generasjoner ved å lagre frø fra modne planter å dyrke neste sesong. I motsetning til moderne hybrider produserer arvestykke frø planter som har de samme egenskapene som de overordnede plantene.

Starter arvestykke frø

Plante arvestykke frø ca 1/2 tommers dypt i en miniatyr torv gryte full av sterile frø-Start blanding. Frøene bør starte seks å åtte ukens før de siste frost.

Frø omsorg

Holde pottene fuktig, og Plasser en plastpose over pottene beholde fuktighet. Frø spire best når bakken er mellom 75 og 90 grader Fahrenheit.

Spiring

Så snart spirer vises, tas posen, og Flytt Potter til en solfylt vinduskarmen. Når det tredje settet med blader vises, flytte arvestykke tomatplante til en 4-tommers gryte, være forsiktig så du ikke skader røttene.

Flytting utenfor

Flytte Potter til en utendørs sted og dekk med en plastikk mugge beholde varme og fuktighet når de er stor nok å transplantasjon. Etter noen dager, transplantasjon hver plante i sunn, økologisk jord og vann dem.. Holde jorda litt fuktig.