Kan du bruke en Swiffer å tørke gulvet?

November 27

Swiffer er en linje av rengjøring produkter som debuterte i 1999, posisjonerer seg som et alternativ til tradisjonelle rengjøring verktøy, for eksempel en mopp og bøtte. Swiffer WetJet er utformet for å forenkle oppgaven med mopping, med mopp håndtaket som inneholder sin egen ferdigblandet rengjøringsmiddel.

Swiffer WetJet operasjon

Swiffer WetJet har en langstrakt håndtak, som ligner en mopp håndtak, men dette er egentlig hvor de fysiske likhetene ende. Mest merkbare er den sprøyta som er knyttet til WetJet håndtaket. Det tar plassen til en mopp bøtte og inneholder Swiffer rensemiddel. Trykk på en knapp på sprøyta og den distribuerer løsningen på gulvet. På bunnen av WetJet er håndtaket en engangs puten som absorberer og fanger skitt som du tørke.

Montering

I motsetning til en mopp, som er klar til bruk når du kjøper den, må en WetJet monteres. Det første trinnet er å riktig kø delene flat stang eller håndtak, og snapper bitene sammen. Deretter må du legge til fire ikke-oppladbare AA alkaliske batterier sprøyta er batterirommet. For å legge rengjøringsmiddel, må du sette inn flasken, med cap fortsatt, ned gjennom den øverste åpningen av sprøyta kupé. Sprøyta er knyttet til den nedre delen av WetJet pole. To flasker av rensemiddel kommer med WetJet starter kit. Trykk WetJet rengjøring puten på plass på bunnen av "mopp hodet" på stangen.

Bruker

Swiffer WetJet er utformet for bruk på ferdig tregulv, samt vinyl, fliser, marmor og laminatgulv. Moppen er ikke utformet for bruk på "uferdig, oljet eller vokset trebord" eller teppebelagte gulv, ifølge Swiffer. Også må flisgulv tettes før du bruker en WetJet på dem. Swiffer WetJet kan brukes rundt bassenger og badekar, idet lang idet overflaten flisen er ferdig.

Tips

Selv om den WetJet rengjøring pads er ment å trekke i, fange og absorbere gulvets skitt, feie gulv området som skal du tørke først, akkurat som du ville før du bruker et tradisjonelt mopp. For vanskelige flekker, spray det WetJet rengjøringsmiddel direkte på flekker, ikke bare på gulvet nærområdet. Vent et øyeblikk og tørke over flekken å bli kvitt den.