Kan Bifold Closet dører gjøres mindre?

February 5

Kan Bifold Closet dører gjøres mindre?

Skap dører i kjellere og loft ofte tillater ikke standard-dørene. Vanligvis på grunn av varme rør eller avløp, grov åpningen er for lav og en tilpasset dør er nødvendig. Bifold dører kan bli kuttet ned for å passe åpningene. Hvis bifold døren har en stor bunnen rail, er prosessen ganske enkel. Hvis det er hul og mye er kuttet av, er noen flere trinn nødvendig.

Kutte bunnen av Bifold dører

Hvis døren har en stor bunnen rail, avkuttes flere inches uten. Plass døren på et par sagkrakker pakket med teppe, papp eller et teppe å beskytte mot døren. Med en blyant, tegne en linje der du vil gjøre kutt. Resultat en linje med verktøyet kniv på ansikt og kantene av døren for å hindre treet fra chipping. Dette er spesielt viktig hvis døren er pre-ferdig. Undersiden trenger ikke scoring. Klemme en 6-tommers bord til døren som en guide for din sirkelsag (installere en skarpe blad med 40 tenner). Skjær langs linjen holder cut-off stykket som du når slutten slik at det er ingen skade til døren. Sand kantene med 120-korns slipepapir.

Klippe kantene av Bifold dører

Hvis dørene er for brede for din åpning, ta litt av hver dør med en bordsagen. Dørene bør ideelt sett være samme bredde. Kuttet kantene der de to dørene møte fordi lite kan tas av hengslene på siden. Hvis du er å kutte av 1/4-tommers eller mindre, kan du bruke en makt planer på en av dørene. Sand kantene med 120-korns slipepapir.

Skjæring hul-kjernen Bifold dører

Skinnene hul-kjernen dører er ikke veldig bredt. Hvis du klippe mer enn 3/4 av en tomme av døren, kan du ikke har nok rail igjen for å holde døren sterk. Spør leverandøren døren hvor bred topp skinnene er før klippe døren. Hvis du avskåret skinnen helt eller svekke den betydelig, må du dikte en jernbane. Fjern alle eksisterende tog med meiselformet og rippe et nytt stykke tre til nøyaktig bredden for å fylle gapet. Fest den nye rail, klemme det fast og la det sette en time. Fjern deretter din klemmer, sand kantene og nye borehull for maskinvaren. Holde stykket kutte bruke som en mal for bore hullene.

Betraktninger

Døren leverandører, spesielt full-service trelast verft, vil kutte dører ned til riktig bredde og høyde for en rimelig pris. Oftest er dette den enkleste måten å gå både huseiere og entreprenører.