Kaldt hardføre tropiske planter

November 5

Tropiske planter er plantearter som er opprinnelig fra tropene eller regionene rundt ekvator. Noen tropiske planter også vokse i områder kjent som monsunen tropene eller i tørre regioner. Tropiske planter er valgt for eksotiske fargene av blomster og unike planter. I motsetning til vanlige oppfatningen at tropiske planter ikke klarer å iskalde temperaturer, er det visse kaldt hardføre tropiske arter som kan lett overleve harde vintre. Det er et stort utvalg av kaldt hardføre tropiske planter som kan plantes for store blader, frodige-farget blomster og frukt.

Maypop

Maypop er kaldt hardføre ulike vanlige tropiske pasjonsfrukt. Skjønnheten av anleggene ligger i sin eviggrønne blanke blader og intrikate lavendel og hvite blomster med tråd-lignende kronblad. Store, egg størrelse frukt ligner pasjonsfrukt som er fylt med frø og luft. Hver enkelt frø er omgitt av en flavorful, gelé-aktig masse. Plantene bære ca 12 frukt, men kan produsere mer eller mindre avhengig av lengden og varme i aktive vekstsesongen. Plante maypop i en mest solfylte stedet og gi noen støtte for planter å klatre. Planter kan også utdannet å klatre over større blomstrende busker. Om vinteren mulch godt med organisk materiale som halm og tre sjetonger for å isolere røttene.

Hardfør banan

Hardfør banan eller Musa basjoo, også referert til som den japanske fiber banan, er den mest kald-hardføre banan arten. En godt mulched hardfør banan treet kan overleve temperaturer på minus 20 grader Fahrenheit. Treet også foretrekkes for sin eksotiske og vakre blomster. Den beste tiden å plante hardfør banan er våren etter at jorden har varmet og det er ingen ytterligere trussel av frost. Anlegget i en solfylt, godt drenert, organisk rik jord som dette bidrar til å fremme kraft og kalde hardførhet. Legge til ca 3 lbs. av en langsom løslate 2-1-2 forholdet gjødsel for hver 100 kvadrat fot seng plass under jordforbedring. Banan trær er tunge matere som trenger månedlig programmer av gjødsel og rikelig fuktighet.

Hardfør Jasmine

Hardfør jasmine, eller Jasminum nudiflorum, kalles også januar jasmine. Anlegget faktisk krever kaldt minusgrader for å fullt trives, og det blomstrer gjennom vintersesongen. Selv dårlig tørke en hardfør jasmine er en sta plante som enkelt vokser i alle typer jord. Det liker imidlertid ikke, veldig våt jord. Det vokser best i full sol, men tåler delvis skygge også. Hardfør jasmine mister bladene i vintersesongen, men holder blomstrende på evergreen stammer. Det er svært motstandsdyktig mot kulde, sykdom og insekter.