Jungelen treet navn

November 28

Jungelen treet navn

Jungelen refererer vanligvis til regionen med regnskog som er vanskelig å få tilgang på grunn av tykk vekst av vinstokker, planter og trær. Ifølge ved California Institute of Technologys læring om regnskog nettsted, er nesten 6 prosent av verdens overflate dekket av jungel. Type tre som vokser i denne jungelen er egentlig avhengig av området i verden der denne jungelen ligger.

Astrocaryum jauari

Ifølge National Institutes of Health er Astrocaryum jauari en av de vanligste trærne i jungelen. Det er et palmetre som produserer spiselig frukt i høst, og det vokser opp til 65 fot høy. Det er vanligvis funnet i nærheten av elven banker eller på elven øyene, og det er en flerårig eviggrønn. Den vokser i Amazonas, en tett regnskog som strekker seg gjennom Sør-Amerika, inkludert landene i Venezuela, Colombia, Guyana, Bolivia og Brasil. Astrocaryum jauari frukt brukes ofte av fisk i henhold til Ecocrop.

Mangrove

Ifølge National Geographic vokse mangroveskoger fra små busker til nesten 200 fot høy. Disse trærne har en høy toleranse for saltvann og kan stoppe noen saltvann inn sine systemer på rotnivå. Mangrover har ofte utsatt røtter Når tidevannet er lavt, og det er vanligvis funnet nær eller innenfor bekker, elver og hav. Ifølge National Geographic, dette treet er oftest funnet i Sørøst-Asia, men en variasjon er også funnet i New Zealand. Det er hardføre versjoner av mangrove som kan tilpasses tempererte klima.

Hårete valnøtt

Hårete valnøtt finnes i Gondwanaland Rainforests av Australia, som er nær grensen til Queensland og South Wales. Det blir det s navn fra små hårene som vokser på bladene. Disse hårene gir både blad venene og grener en gylden farge. Dette treet produserer en rød frukt med et stort frø i midten. Hårete valnøtt er et laurbærtre. Ifølge Chambers Wildlife regnskogen Lodges, fargen på treets store frukter varierer fra oransje til gul uten hår på frukt.

Ficus Americana

Den jamaicanske kirsebær fig eller Ficus americana er et lite tre som vokser i jungelen i mellom-Amerika, inkludert Costa Rica, El Salvador, Belize, Honduras og Nicaragua. Det skaper små, hvite blomster, og det vokser opp til 42 fot høye ifølge Fruitipedia nettstedet. Blomster har fem kronblader og en gul stamen. Den produserer rød, spiselig fiken med gule frø og frukt vokser til maksimalt 1/2 tommers bred. Bladene er grønne og pilspiss formet som droop litt fra greinene.