Jern Chelate for trær

September 28

Jern Chelate for trær

Jern chelate brukes til å holde bladene av trærne mørk grønn. Den er tilgjengelig i mange former inkludert pulver, tabletter, foliar spray og granulat. Jern chelate er en kostbar, men effektiv, form av jern som bidrar til å forebygge og behandle jern chlorosis, eller gulfarging av bladene.

Jern Chelate

Jern chelate er den beste formen av jern for trær på grunn av brukervennlighet som trær kan opptak jern. Chelation er gresk for claw. Det er definert som beholdning av et metall kation, som jern, mellom to eller flere atomer av et eneste molekyl. Med andre ord, er jern holdt i en tilstand som gjør det løselig i jord, og forhindrer den fra binding tett til eksisterende partiklene. Denne chelation gjør det mulig for treet til å absorbere jern og bruke klorofyll.

Symptomer på jern Chlorosis

For å diagnostisere hvorvidt din tree lider av jern chlorosis, er det noen viktige egenskaper å se opp for. Iron chlorosis starter i nyere blader på tuppen av greiner, kan men arbeide seg ned grenen og til slutt påvirker hele treet. Bladene blir gul med mørke grønne vener. I alvorlig chlorosis, vener blir også gult og hele blad kan slå hvit.

Årsakene til jern Chlorosis

Jern er involvert i å drive enzymer i klorofyll produksjon. Hvis jern mangler, er så produksjonen av klorofyll forsinket eller stoppet. Jern chlorosis er forårsaket av en mangel på jern på grunn av det er uløselig tilstand i jordprofilen. Jern er gjort utilgjengelig for plante opptak i høye pH jord. Høye pH jord samle kalsiumkarbonat (lime) på grunn av nedbør vask eller lekke ut disse naturlig forekommende materialer finnes i jord. Jern vil danne tørrstoff kombinert med oksygen og hydrogen karbonat ioner, gjør dem ubrukelige planter. Høye pH jord finnes vanligvis i dessert regioner.

Behandling

Jern chelate kan brukes til å behandle jern chlrosis i trær av foliar søknaden, granulat, pulver eller tabletter. Hver formulering er litt annerledes, og det er viktig å nøye følge instruksjonene på etiketten. Generelt vil foliar programmer ha den raskeste resultatene. Bladene vil absorbere jern, og umiddelbart begynne å bruke det i klorofyll produksjon. Men er denne type av søknad en kortsiktig løsning. Plasser pulver, granulerte og tavle-type programmer direkte i bakken langs drypp-treet og vann i.