Instruksjoner & forsyninger for å installere et kjøkkenvasken avløp

September 29

Drain for et kjøkkenvasken består av tre hoveddeler. Det er rett rør som festes direkte til undersiden av vasken kurven. Denne datakanalen kalles tailpipe. Festet til tailpipe er en avrundet pipe kalt en p-felle. Avløp er ferdig med en annen rett stykke rør som forbinder p-trap grunnbunke avløp. Kostnaden for alle deler er ca $25, etter 2011 priser.

Instruksjoner

•La mutteren og vaskemaskinen over fakles slutten av eksosrøret. Passe tailpipe til bunnen av avløpet kurven på vasken. Hold slutten med mutteren selv med undersiden av vasken kurven og vri mutteren på trådene av vasken kurven. Hånd skru mutteren og bruke et par av slip-joint tang for å skru mutteren halv igjen.

Sette inn en mutter og skive på på begge ender av p-fellen som du gjorde på slutten av eksosrøret. Fest den rette delen av p-trap til slutten av eksosrøret. Hånd skru mutteren å sikre p-trap til tailpipe. Hold p-trap sikkert med en slip-joint tang mens du dreier mutteren halv sving med en annen slip-joint tang.

•Skjære den gjenværende rett rør med en baufil hvis den er for lang for avstanden mellom p-trap og avløp stabelen.

•Sikker ene enden av rette røret til slutten av p-trap med en stor mutter og skive og den andre enden til avløp stabelen på samme måte. Bruk to par av slip-joint tang for å stramme nøtter halv sving etter at de har vært hånd-strammet.