Instruksjonene for å avinstallere en amerikansk Standard tappekran

May 21

Instruksjonene for å avinstallere en amerikansk Standard tappekran

American Standard produserer et bredt spekter av kraner for både kjøkken og bad vasker. Hvis du vil avinstallere en American Standard kranen fra vasken, finner du at prosessen som er involvert er veldig grei. Det er imidlertid viktig å sikre at du har de riktige verktøyene på forhånd for å forhindre alle unødvendige frustrasjon under fjerningen.

Forberedelse

Det er noen ting du bør gjøre før du avinstallerer kranen din, uansett om det er installert i på badet eller kjøkkenet. Samle først sammen de nødvendige verktøyene; du trenger en fastnøkkel og et sett med tenger eller kanal låser for å løsne noen nøtter (hammer kan også være nyttig, avhengig av hvordan sta nøtter vise seg for å være). Kalsium og kalk remover vil hjelpe i oppløsende mineral buildup på ulike koblingspunkt (ta vare å ha gummihansker, men kjemikalier er en hudirriterende). Til slutt vil du et håndkle og en stor bolle for neste trinn.

Koble forsyningslinjer

Under vasken finner du en rekke forsyningslinjer fører fra tappekran til vannforsyning rør. Vri knottene på vannforsyning rør med klokken for å slå av vannet fører fra rørene til kranen, så slå kranen på avløp i forsyningslinjer. Sted din håndkle og bolle under rørene, og deretter koble forsyningslinjer fra rørene. Det kan være noen rester vann igjen, så bruke håndkle og bolle for å samle det lekker ut.

Hvis du er avinstallert bad vask, kan du ønsker å koble den fra dreneringsrør på denne tiden, også (igjen, se opp for lekker vann). Mens du er på det, koble fra samlingen drain pipe fra metall bar stikker fra undersiden av kranen, så løsne låsemutteren sikre samlingen til vasken. Nå skal du kunne fjerne avløp rør forsamlingen og pop-up drain fra vasken.

Avinstallere kranen

Deretter kan du se under vasken for plast lås nøtter som holder kranen på plass (du må kanskje prøve å finne dem ved berøring hvis de er plassert i et område som er vanskelig å se). Når du fjerner nøtter (de er designet strammes for hånd, så du ikke bør ha mye vanskeligheter med å løsne dem), kan det hende du klarer å løfte kranen opp og ut av vasken. Hvis du er avinstallert en kjøkkenkran, må du først koble sprededyse fra undersiden av kranen, som du kan fullføre fjerningen.