Installere utvidet innlegg på et tregjerde

January 10

Installere utvidet innlegg på et tregjerde

Mens i installere en ny personvern gjerde du innse at ett av innleggene er angitt for kort. I stedet for å grave det opp og tilbakestille et nytt innlegg, er en ting du kan gjøre å utvide eksisterende innlegget. Med denne løsningen, kan du spare tid ved ikke å måtte ta en tur tilbake til butikken for å kjøpe en annen post og flere innstillingen materialer. Når installert, være utvidet innlegget solid nok til å fullføre prosjektet fekting.

Instruksjoner

•Measure og klippet filtypen 4 x 4-tommers post til ønsket lengde. Bruk et spisst så for å få et nøyaktig og firkantet kutt.

•Skjære to inndelinger fra 1 x 4-tommers trelast til å fungere som klammeparentesene for to sider av der gamle innlegg og utvidelse vil være sammen. Lengden på klammeparentesene avhenger av lengden på forlengelse. Spenne skal være lang nok til å forlenge halvparten lengden av innlegget utvidelsen over og under felles. For eksempel hvis du forlenger den gamle innlegget 1 fot, kuttet klammeparentesene 1 fot lang. Dette vil gi deg 6 inches over og under felles. For filtypen 2 fot kuttet klammeparentesene 2 fot lang, slik at 1 fot over og under felles.

•Skjære to bukseseler fra 1 x 6-tommers trelast tilsvarer lengden av andre to bukseseler. 1 x 4-tommers klammeparentesene er knyttet til motsatt side av innlegget, måler to sidene nå 6 inches bredt. Disse 6-tommers bred bukseseler knyttet flush med de andre sidene gjør en 6 x 6-tommers innlegg rundt forlengelsen felles.

•Plasser innlegget filtypen på en flat overflate. Ta en 1 x 4-tommers spenne og plassere den slik at halvparten av spenne hviler på forlengelse og halvparten henger. Kantene på spenne flush med sidene på innlegget forlengelsen, bore fire til seks jevnt plasserte 1/8-tommers pilot hull gjennom spenne og i forlengelsen. Fest spenne med 2-tommers dekk skruer.

•Lokk med filtypen helt over og fest den andre 1 x 4-tommers spenne til den motsatte siden på en lignende måte.

•Ta samlingen utvidelse og skyv det ned på toppen av den gamle innlegget. Juster bunnen halvparten av spenne slik at kantene er flush med sidene av den gamle innlegget. Mens du holder spenne på plass, bore fire til seks pilot hull gjennom spenne og i den gamle innlegget. Fest spenne med dekk skruer. Gjenta prosessen og fest spenne på motsatt side av den gamle innlegget.

•Plasser en 1 x 6-tommers spenne på en av de resterende sidene av utvidelsen og gamle innlegg. Justere topp, bunn og sidene med allerede installerte klammeparentesene. Borehull fire til seks pilot over og under felles. Fest den med dekk skruer. Gjenta prosessen med gjenværende spenne på motsatt side av innlegget. Innlegget utvidelsen er nå tilkoblet og tilstrekkelig avstivet.