Installere naturgass linje i et hus

October 20

Installere naturgass linje i et hus

Naturgass er en av de mest økonomiske drivstoff for hjem oppvarming og matlaging. Naturgass brenner renere og med mindre karbondioksid eksos enn propan, og den er tilgjengelig som infrastruktur i mange lokalsamfunn over hele USA. Hvis du skal installere en gass linje i huset ditt, bør du gjøre deg kjent med materialer og teknikker som kreves for å gi en trygg gass-tilkobling.

Om naturgass tilkoblinger

Men arbeider med naturgass forbindelser ikke er vanskelig, innebærer det en rekke farer som gjør-det-yourselfers må være villig til å takle tidligere beslutter å installere en gass linje på egenhånd. Naturgass trykket er lav, vanligvis mindre enn ½ lb per kvadrattomme, ifølge HammerZone nettstedet. Oppsamlingen av denne gassen kan være farlig, men så sikre det du Bruk materialer som er riktig vurdert for bruk med naturgass. Hvis du får problemer med å koble gassledningen hjem, ta kontakt med naturgass nytten selskapet eller en erfaren rørlegger for hjelp.

Forberedende skritt for Running linjen

Først må du finne gass linjen som går fra gaten. Beliggenheten tømmes generelt preget av nytten selskapet. Deretter må du slå av ventilen som styrer flyten av gassen. Denne tilkoblingen er en kuleventil som krever bare en kvart-sving lukkes. Har materialer klar for bruk, inkludert riktig type rør for gass tilkoblinger, vanligvis svart Strykejern, alle beslag du trenger, skiftenøkler og rør felles sammensatte. Alle disse materialene er tilgjengelig på lokale jernvareforretninger og oppussing butikker.

Koble gass-linje

Fjerne rør hetten på slutten av gass-linje sakte å slippe ut trykket inne i røret. Du hører en kort brusende lyden av luft som forteller deg at utkobling fungerer. Røret for å utvide gassledningen bør kuttes til riktig størrelse og gjenger i endene for sikker installasjon. Bruk en enda laget av rør sparkelmasse til mannlige endene av røret og koble med en skiftenøkkel, snurpes men ikke for mye, med en skiftenøkkel på hver side av sammenkoblede rørene. Tørk av noen felles sammensatte som oser av tilkoblingen. Deretter erstatte hetten på slutten av levering røret og slår gassen igjen.

Sikkerhetstiltak ved arbeid med ledninger

Påse alltid at gassventilen er lukket før du arbeider på gass rør. Ikke røyk eller har åpen flamme i området. Holde et vindu eller dør åpen for å tillate frisk luft å sirkulere for å spre noen gass gasser som kan akkumuleres. Etter gjør tilkoblinger og skru på gassen, gjelde en såpevann leddene å teste lekkasjer. Hvis det er noen bobler på felles område, slå av gassforsyning og re-do tilkoblingen.