Installere dekk innlegg for rekkverk

May 19

Installere dekk innlegg for rekkverk

Rekkverk systemer på dekk holde folk faller ut. En god rekkverk system begynner med sterk rekkverk innlegg installert med minst to tunge bolter. Dekk rekkverk knytte til rekkverket innlegg som igjen fest til dekk bjelkelag innramming. Installere dekk innlegg før dekk styrene så du har tilgang til dekk innramming. Rekkverk byggingen er styrt av International Building Code og lokale bygningsstandarder. Husk å sjekke med din lokale bygningen avdeling før du starter arbeidet.

Instruksjoner

•Plasser et dekk rekkverk stolpe inne dekk innramming i et dekk hjørne. Klemme innlegget til dekk bjelkene på begge sider av hjørnet. Bunnen av innlegget bør være flush med bunnen av dekk bjelkene.

•Sett innlegget nivå mot toppen av innlegget og justere innlegget for å midtstille både bobler på for nivå ampuller. Sikre stillingen forblir flush med bunnen av bjelkene. Bruke shims til å fylle hull mellom innlegget og bjelkene. Bruk den elastiske stroppen på nivå for å holde det på plass.

•Mark det bolt plasseringen på bjelkene. Merk to steder på forsiden av dekk. Gjør første merket 1-tommers nedenfra bjelke og 1-tommers fra høyre side av innlegget. Gjør den andre 1-tommers ovenfra bjelke og 1-tommers fra venstre side av innlegget. Merk en tredje bolt plassering på siden av dekk i midten av bjelke og midten av innlegget.

•Drill tre 1/2-tommers hull gjennom dekk bjelkene og post på merkene bare. Sett 1/2-inch vogn bolter gjennom bjelke og innlegget så fet hodet er på utsiden ansiktet av dekk. Tilpass vil være stramt og du vil sannsynligvis måtte bruke hammer til å tappe bolten gjennom hullet.

•Plasser vaskemaskinen på hver vogn bolten, etterfulgt av en mutter. Hånd stram nøtter så langt som mulig. Bruke socket og ratchet for å stramme nøtter fast - stramt nok til at befordringen bolt hodet bør trekke inn tre litt og smilehull veden overflaten men ikke bryte tre fibrene.

•Legg flere innlegg mellom hjørne innlegg som kreves av lokal kode eller dekk design. Installere rekkverk innlegg ikke mer enn 8-fot fra hverandre i de fleste tilfeller og 6-fot er bedre. Center innlegg trenger bare to bolter, men noen gang innlegget plassering tillater en tredje bolt brukes, bruk den for ekstra styrke rekkverk systemet vil legge til.

Tips og advarsler

  • Gå gjennom bjelke, i og gjennom innlegget, ikke fra innlegget på bjelke.
  • Bjelkene 2-av-8 eller større vil ha plass til to bolter på begge sider av hjørnet. Gjøre hull 1-3/4 tommer fra toppen og bunnen av bjelke og 1-tommers fra venstre og høyre for innlegget.
  • Hvis du planlegger å installere trim deler rundt ansiktet av dekk, forsenke bolten hull 1/4-tommers med litt 1-tommers spade.
  • Bruk vernebriller mens bruke drill og trykke bolten med hammeren.
  • Passformen til boltene bør være stram. Ikke pakke hullene ut for å forenkle innsetting.